User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Double din tavsiyesi

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TEQUILA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir içi veya dışı iş nedeniyle uzun süreli telefonla görüşüyorum, kulaklıktan bıktım.
    İnsanın eline ayağına kablo takılır veya kulakta bir aparat istemiyorum.
    Bluetooth olmazsa olmazım.
    AVX900'e bakıyorum fakat sıfır fiyatı benim için yüksek.
    nette fiyatlar biraz fahiş yazıyor ben 5 yıl önce sıfır 1100 e almıştım internetten bakma bence
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasın fd6 sının konsolunu double için paramparça etti hırsız şerefsizler!
    o yuzden kafa cıkmalı modeli öneririm.

ben yıllardır avt ım 926 kullanmıstım, tek kusuru usb girişi yoktu. makine güzeldi bluetoothu filanda vardı, güzel bir özellik ama kullanırken kolonlarda parazit yapıyordu, bir de kullanman için aracta tek kişi olman lazım konusmanı herkes duyuyor.

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi o zaman navitech ve roadstar senin işini fazlasıyla görür ben kullanıyorum fonksiyonel

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı benm tavsıyem JVC.. avx 900 bıraz eskı bı kac senelık model, 900 den sonra cıkan avx814 , 816 fılan war bunlara bakmanı kesınlıkle tavsıye ederım.
    bunların ekranlarıda govdeden ayrılabılıyo.hem ozellık olarak hemde ses kalıtesı olarak cok guzel cıhaz.sıfırı belkı pahalı gelebılır ama temız 2.el ını bulursan al derım.

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellik ve fiyat değerlendirmesi yapabilirseniz sevinirim.

Roadstar Rd-8200N Navigasyonlu Multimedya Tv Görüstü Sistemi - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Muadil önerilere açığım
    Fiyat limitim max.700-750 olarak belirledim.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortak uyarı kafa çıkmalı model olduğu için arayışımı bu modellere yönelttim.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendini ikna edmezsen kafan çok karışırsa al bunu bitir ucuza... kalanına tesisatını alarmını falan yaptırırsın

TV ve CD okuma özelliği yok sanırım... kalanı var... usb ve dahili hafıza yeter, buluetooth olsun dersen ucuza bitirebilirsin... Bende seninle aynı durumdayım... bu alet kafamı kurcalıyor. Dasha once mazda3ümde vardı double din... ne tvsini kullandım nede cd okuma özelliğini... navigasyonunu bile çok az kullandım zira telefonumda hepsi var... Bende şuan sıfır olarak bunumu alayım ikinci el olarak navitech 212f mi alayım arasındayım...

Piranha Encore 7,0 inç Navigasyonlu Oto Ses ve Görüntü Sistemi - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellik ve fiyat değerlendirmesi yapabilirseniz sevinirim.

Roadstar Rd-8200N Navigasyonlu Multimedya Tv Görüstü Sistemi - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Muadil önerilere açığım
    Fiyat limitim max.700-750 olarak belirledim.
    abı benım tavsıyem ; böyle roadstar,kamasonıc,prımıer,sunny vs vs bu tarz markaları kesınlıkle dusunmemen.
    olurda bı bozulursa bsey olursa bırak tamir ettırmeyı teknık servıs ıcın karsında muhattap bıle zor bulursun.
    gerekırse 2.el ama kalıtelı markalar al. pıonner-jvc gibi.

bide örn: bu roadstara gıdersın bakarsın ekranı hosuna gıder ( yanında baska marka urun yoksa) ama yanında bı de aynı anda pıonner ın bı cıhazını karsılastrmk ıcın bakarsan ekran kalıtesını anlarsın..

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roadstar ı pioneer ın firması getirio serviste sıkıntı olmaz bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten Pioneer ve JVC'den başka ekranı sökülebilen yok piyasada.
    Xetec te var...
    ben Xetec dtm 665 kullanıorum kafa çıkmalı gayet güzel bütün özellikler mevcut. TV navigasyon usb bluetooth radyo vs çokta memnunum...
    900 liraya doğubanktan aldım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HD Type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xetec te var...
    ben Xetec dtm 665 kullanıorum kafa çıkmalı gayet güzel bütün özellikler mevcut. TV navigasyon usb bluetooth radyo vs çokta memnunum...
    900 liraya doğubanktan aldım...
    900'e JVC var, 1000-1050 arası da Pioneer var aynı Doğubank'ta. Xetec'i duymuştum ama fiyat pahalı geldi bana göre.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi eğer para durumun yerindeyse Pioneer AVH serisinden şaşma, 600-700 liraya sıfır kutusunda güzel ürünler var, birde kesinlikle USB okuyor olmasına dikkat et yeter
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aradığın özellik ve beklenti orantısında bu işler değişir.

1) Eğerki istediğin kalite ise kenwood jvc pionner alpine bunlardan dışarı çıkma ama bunları almaya kalkarsanda bu tip teyplerin donanımı boş olur ve boş donanımlıları bile kapıyı 800-900 tl lerden açarlar.. doluları yani navili tv li bluetootlu v.b li olanları 1500 tl den başlar çıkarda çıkar..

2) Bütün bu özellikleri orta kalitede alabiliceğin markalar var navitech navgo necvox avt türevi bu markalarda full donanım teyp alırsın her şeyi olur sd card girişi,aux girişi,usb girişi,Tv ,bluetooth,navigasyon v.b bunlarıda 600 tl den başlayan fiyatlardan bulursun..

Kararını önce ne tip teyp almaya yoğunlaştırıyorsun ona ver..

Eğer yazdığım ikinci tip teyplerden alıcaksan türkiyede teknik desteği olan geçmişi olan sıkıntılıda olsa türkiyede yıllardır bulunan firmalara yönel bilinmedik abidik gubidik markalara bence yönelme bugün muhattap bulursun yarın bulamassın.. navitech bu mevzuda iyidir necvox avt bu mevzuda iyidir zaten necvox ve avt getirten esse group Lg ninde türkiye distiribütörü..

Bazı özelliklerde alışdınızmı insanın eli ayağı oluyor misal bluetooth hiç bir ayar yapmanıza gerek yok sadece bir kere telefonunuzu teype tanıtın yeterli telefonunuzun bluetoothu açık olduğu sürece arabaya biner binmez teyp algılıyor sizi araya oldumu eğerki telefon rehberiniz teybe yüklemişseniz arayanın ismi falanda çıkıyor teypden arama yapabiliyorsunuz büyük rahatlık..

Tv özelliği bu tamamen montaja bağlı teypler neticede karasal yayını çekiyor ama şehir içinde gayetde verimli çekiyor düşük süratte ve dur kalkda ulusal kanalları gayet net çekiyor ama iş montajla kullanılan antenin kalitesiyle alakalı..

sd card girişine 16gb lık sd card al güzel 6-7 gb lik klipler ekle.. zaten yüzlerce klip eder.. arabanda bir nevi local müzik kanalı olur. bende alışkanlık oldu artık sadece klip izliyorum kuru kuru şarkı dinlemiyorum

ama şimdiki aklım olsa teyp almazdım gider 7 inclik ıps retina ekranlı çin malı full donanımlı 3g li falan bir tablet alırdım en kralı 200 tl onu ya teyp yuvasına özel bir çerçeve yaptırtıp oturturdum yada güzel şık bir tutma aparatı alır şu mercedes a serisindeki gibi koyardım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aradığın özellik ve beklenti orantısında bu işler değişir.

1) Eğerki istediğin kalite ise kenwood ol jvc pionner alpine bunlardan dışarı çıkma ama bunları almaya kalkarsanda bu tip teyplerin donanımı boş olur ve boş donanımlıları bile kapıyı 800-900 tl lerden açarlar.. doluları yani navili tv li bluetootlu v.b li olanları 1500 tl den başlar çıkarda çıkar..

2) Bütün bu özellikleri orta kalitede alabiliceğin markalar var navitech navgo necvox avt türevi bu markalarda full donanım teyp alırsın her şeyi olur sd card girişi,aux girişi,usb girişi,Tv ,bluetooth,navigasyon v.b bunlarıda 600 tl den başlayan fiyatlardan bulursun..

Kararını önce ne tip teyp almaya yoğunlaştırıyorsun ona ver..

Eğer yazdığım ikinci tip teyplerden alıcaksan türkiyede teknik desteği olan geçmişi olan sıkıntılıda olsa türkiyede yıllardır bulunan firmalara yönel bilinmedik abidik gubidik markalara bence yönelme bugün muhattap bulursun yarın bulamassın.. navitech bu mevzuda iyidir necvox avt bu mevzuda iyidir zaten necvox ve avt getirten esse group Lg ninde türkiye distiribütörü..

Bazı özelliklerde alışdınızmı insanın eli ayağı oluyor misal bluetooth hiç bir ayar yapmanıza gerek yok sadece bir kere telefonunuzu teype tanıtın yeterli telefonunuzun bluetoothu açık olduğu sürece arabaya biner binmez teyp algılıyor sizi araya oldumu eğerki telefon rehberiniz teybe yüklemişseniz arayanın ismi falanda çıkıyor teypden arama yapabiliyorsunuz büyük rahatlık..

Tv özelliği bu tamamen montaja bağlı teypler neticede karasal yayını çekiyor ama şehir içinde gayetde verimli çekiyor düşük süratte ve dur kalkda ulusal kanalları gayet net çekiyor ama iş montajla kullanılan antenin kalitesiyle alakalı..

sd card girişine 16gb lık sd card al güzel 6-7 gb lik klipler ekle.. zaten yüzlerce klip eder.. arabanda bir nevi local müzik kanalı olur. bende alışkanlık oldu artık sadece klip izliyorum kuru kuru şarkı dinlemiyorum

ama şimdiki aklım olsa teyp almazdım gider 7 inclik ıps retina ekranlı çin malı full donanımlı 3g li falan bir tablet alırdım en kralı 200 tl onu ya teyp yuvasına özel bir çerçeve yaptırtıp oturturdum yada güzel şık bir tutma aparatı alır şu mercedes a serisindeki gibi koyardım.
    Kriter 2 benjm kosullarimi sagliyor. Arama seceneklerimde daha cok bu yonde. Orada tek endise ucuz etin yahnisinden magdur olmayalim.
    Necvox ve avt yi inceleyecegim.

Pionerr avh serisinde benim fiyat kriterimdeki urunler ozellik olarak yetersiz. Sadece tasinabilir kapak cazip.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şehir içi veya dışı iş nedeniyle uzun süreli telefonla görüşüyorum, kulaklıktan bıktım.
    İnsanın eline ayağına kablo takılır veya kulakta bir aparat istemiyorum.
    Bluetooth olmazsa olmazım.
    AVX900'e bakıyorum fakat sıfır fiyatı benim için yüksek.
    düşünürseniz ben aracımın üzerindekini satıyorum...
    irtibat kurarsınız duruma göre kolay gelsin hayırlısı olur inş.

http://www.techturkey.com/forum/elek...-dvd-vsvs.html
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tavsiyem 3 yıldır sorunsuz kullandıgım JVC AWX KW-820 ve modelleri olacak.Arastırın sıkıntısız bir sekilde kullandım.Vtec den yeni sokup Type R ıma taktım.Kullanmaya devam
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)