kartı al veya alma farketmez kulanmadığın sürece
Printable View
kartı al veya alma farketmez kulanmadığın sürece
Su serpintisi için teşekkür ederim :)
Hocam emin olduğum konu da beni de telaşlandırdınız :) hali hazır da kuryeden almayıp banka da beklettiğim kredi kartı vardı aidat olayını sordum ilk post da yazdığım gibi kartı kullanıma açtırmadığın sürece bişi olmuyo ayrıca banka da bekleyen kart 3 ay sonra iptal oluyomuş
bir şey olacağını sanmıyorum ama garanti olsun diyorsa al kartı git bankaya direk iptal ettir...
teslim almayın kuryeden
Kredi Kartı hakkında bi sorum olacaktı benim de;
İnternet alışverişleri için kredi kartına ihtiyacım var. Kullanma amacım banka kartı gibi içine para yükleyip karttan çekmek olacak, taksit seçeneği felan yapmayacağım yani hesapta ne kadar varsa o kadarlık alışveriş yapacağım karta borçlanmayacağım. Böyle bir durumda kredi kartı için aylık, yıllık vs bir aidat felan ödüyor muyuz onu soracaktım.
+
Banka kartım bugün elime ulaştı, şifremi oluşturmak için müşteri hizmetlerini arayacağım ancak sesim kısılmış durumda. Robot üzerinden mi şifre oluşturuyoruz yoksa müşteri temsilcisine mi bağlanıyoruz ona göre arkadaşı aratacağım.
müşteri temsilcisini sen ara
internet alışverişi içinde bana kartın yeterli kk gerek yok
alıp sonradan iptal etmen en garantisi ;)
Teslim alma herhangi bir şey yapamazlar.
biraz önce aynı konuyla alakalı iş bankasının çıkartmış olduğu kredi kartının kuryede olduğunu öğrendim.aradım müşteri hizmetlerini iptal ettirdim kartı.müşteri hizmetlerinin dediği kurye kartı getirince almayın iptal ettirdim diye belirtin.bencede kartı almayın geri gönderin.