abi tsı ı alt devirlerde kullanırsan gerçekten ekonomik.golf alırsan leona göre km yüksek olucaktır sonuçta turbo motor hangisi düşük km ve temiz olursa onu alın derim.inş. gönlünüze göre bi araç bulursunuz.
Printable View
abi tsı ı alt devirlerde kullanırsan gerçekten ekonomik.golf alırsan leona göre km yüksek olucaktır sonuçta turbo motor hangisi düşük km ve temiz olursa onu alın derim.inş. gönlünüze göre bi araç bulursunuz.
Kısmetse beyaz bir leon'a niyetlendik sürekli iletişim halindeyiz ,istedigim gibi bir leon sahibi de iyi insana benziyor tanıdığım kadarıyla . Forumdan bir kardeşimin tavsiyesi üzerine iletişime geçtik .
Henüz almadık tabi ki ,9-10 şubat arası finallerim oldugu için bu tarihten sonra almaya gidicez .
TSI motorlar hakkında daha detaylı bilgi vermek isteyenler,ya da leon 1.4 tsı sahibi olanlar yazarsa sevinirim .
Golf ile kıyaslamıyorum artık,çünkü kasa olarak tercihimi yaptım :)
Yaklaşık 3 aydır Leon 1.4 TSI kullanıyorum.Dur kalk trafiği,kısa mesafeler yakıtı baya yüksek oluyor sürekli bu tempo olacaksa tek depoya yaklaşık 450-500 kmlik bir menzil düşünebilirsiniz.
Ben genelde zevk amaçlı kullanıp olabildiğince trafikten uzak saatlerde kullanmaya çalışıyorum.Şehiriçi 6.vites 70km hızda 5.5-6 litre arasını geçmiyor.Depoyu tamamen doldurup trafiğe kalmadan yaptığım yolda 200kmyi devirdiğimde hala 660-670 km menzilim vardı,eğer devirli kullanırsanız da 11-12 litreleri gördüğü oluyor.
Donanımlı Leon'dan pişman olmazsınız,şimdiden hayırlı olsun :)
Ekleme:Stylance modellerde(makyajlı kasa için konuşuyorum) 2010 modellerin radyosu 2011-2012lerden farklı.Bir de kadranda ki çubukların rengi gibi ufak bir fark mevcut,bilginiz olsun diye eklemek istedim.
Ben 60 kmh hızda 6. viteste çok rahat cruise açık seyahat edebiliyorum :) Gerçi benim aracım yazılımlı ama stock araçta da sıkıntı olacağını sanmam ha gaza bastığınızda toparlaması için biraz zorlanabilir ama dediğim gibi 5. vites 50 6. vites 60'da giderim ben hep şehir içinde dur kalk olmayan akıcı yollarda :)
Alalım artık şu keretayı sınavlarım bitsin de :)
Rica ederim daha sormak istediğiniz bir konu olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
6.vites 70le tam dikkat etmedim ama 1400-1500 devir diye hatırlıyorum en kısa zamanda net bilgi veririm :)
Leon bence mantıklı bir karar olmuş. Daha az paraya daha yakışıklı bir araba yapmak mümkün :) Güle güle kullanmanız dileğiyle.
hayırlı olsun.caddy 1.6 tdı da 65 le giderken 5 at diyo:)
Leon al bosver gerısını 1.2tsı dusun bence vergı avantajın olur 1lt de 1.4 e gore yakıt tasarrufun olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03541865/detay
leon daha başarılı bence golfe nazaran gerçi farketmez hangısını temız bulursan kaçırma bence
Kısmetse alıcaz bulduk beyazımızı :)
hadi hayırlısı olsun :)