Olmuş , kia nın bu kadar beyendiğim başka otomobili yok sanırım çok çekici olmuş
Printable View
Olmuş , kia nın bu kadar beyendiğim başka otomobili yok sanırım çok çekici olmuş
kia nın atakları çok güzel cidden.
koup ve bu harika araçlar olmuşlar bence. tasarımı çok güzel oturaklı motor olayıda zaten artık yeni çıkanların hepsi haram sıkıntısız yürür birde motorun önü açık olursa oynamaya tam tuner işi.
ayriyetten hyundai ile anadolun aynı zamanda lisanslı üretimden doğup hyundai nin neler yaptığını görünce acaip içleniyorum.
yaşasın transit.. :(
Eski Pro Cee'd de yeniside çok güzel otomobiller bence,özellikle dizel-otomatik seçeneğinin olması bence avantaj üzerine birde 1.6 Turbo motorla piyasada iyice yer edinir.
+Onur sen bilirsin Hyundai'cilerle aran iyi bu Veloster'ı neden getirmediler Türkiye'ye?.
oha kiaya bakış açım değişti :D
Hobaa..!
i30 da yer almayacaksa bu motor ceed patlama yapabilir.
güzel olmuşta biraz da verimlilik üzerine çalışsalar daha iyi olur,ama o kadar da olur diyoruz :)
görüntü mükemmel gidip gitmemesi de o kadar önemli değil :)
fiyat uygun olur ise scirocco yu satıp alırım, net !
bence süper olmuş.
çok güzel olmuş ama ben bu arabaya binersem benimle 2 ton olur :)
çok güzel olmuş bravo kia :p
keşke koup gt yapsalarmıs ben bayılıyorum koupa :)
araba güzelde 60 bin tl civarlarında olduğunu varsayıyorum 1.6 t sini kimse almaz ...
Kia ya göre cok başarılı olmuş bence
araç güzel motor güzel ağırlıkta donanımla alakalı olduğunu düşünüyorum astra gtc örneğini göze alırsak hiçte ağır gelmedi bana