yapmaz.. :D en fanatik ceed'ciler bile birer birer ceed'lerini satıp polo gti ve muadillerini almaya başlamışlarsa, bu ceed'den hayır gelmez.. :)
Printable View
kia ve 66 lira.. ilginç
Sevgili Low rider,
Aracı gidip incelemiş olsam zaten plastik kalitesi nasıl diye sormam evet :)
inceledikten sonraki yorumlarımı yazarım iyi ya da kötü diyerek :)
Bu forumun amacı bu değil mi zaten, ben soru sorucam araç hakkında bilgisi ve incelemiş olanlar yorum yapacaklar.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın da yersiz bir yorum olmuş malesef.
İster aşırı bilgi sahibi olur yorum yaparım ister çok az bilgiye sahip olurum yorum yapar soru sorarım amaç bilgi alışverişi değil mi forumda ?
Sonuç olarak 204 hp bir araçtan ben daha iyi bir teknik veri hızlanma beklerdim. Sürüş zevki, direksiyon hissiyatı bu tarz hot hatch bir araçta benim için olmazsa olmazlardan.
Araç benim merak ettiğim bir araçtı ancak verileri görünce üzüldüm biraz. Lansmanı yapılsın bi test edelim ondan sonra sağlıklı yorumlar yaparız...
Ama yinede benim gözümde 69 bin tl lik bir araç değil kusura bakılmasın.
2 Tane recaro koltuk koyup donanımı arttırınca spor araç olunmuyor...
asıl ilginç olan reno symbol ve 38 lira
asıl ilginç olan 90 bg reno fluance ve 60 lira.
asıl ilginç olan dizel toyota yaris ve 51 lira
örnekler çoğaltılabilir.
ek olarak zamanında fiat bravo 120 hp 300 tork dizel , 150 hp 230 tork benzinliyle piyasaya ucuz girdide noldu ? üstelikte donanımıda 2008 yılına göre iyiydi yani.
Beyler,
Kia ya Alman eli değdiği için bu kadar dikkat çeker oldu.
------
Audi ve VW'nin tasarımcısı Kia'ya transfer oldu
Audi ve Volkswagen markalarının eski tasarımcısı Peter Schreyer, Kia Motors'da yeni oluşturulan dizayn yöneticiliği bölümünün başına getirildi. Eylül ayında yeni görevine başlayacak olan Schreyer, iyi bir tasarımın sadece ürünler aracılığıyla yalın bir mesaj vermediğini, şirketin marka konumlandırmasını ve genel olarak şirket imajını da güçlendirdiğini vurguluyor. Schreyer, Kia'nın Frankfurt, Los Angeles, Tokyo, ve Namyang'taki tasarım çalışmalarını denetleyerek, ürün gelişiminde önemli bir rol oynayacak.
eline sağlık ibrahim 125.mesajda içimdekileri döktün...
Sevgili cnzdmr :)
İnsanlar genel olarak bazı markalara hep önyargılı oldukları için devamlı kötülüyorlar, ben senin yazını yanlış algılamışım kusura bakma.
Performans verileri bana da düşük geldi evet, hızlı hatchback sınıfına uygun değilde bu serinin performanslı modeli gibi olmuş. Araç ağırlığı da ne alemde bilmiyorum bulamadım hakkında bilgi.
Fiyat konusuda malesef ucuz araba yok artık, 4teker 1 direksiyon 2 havayastığı 1klima koyup min 40k TL istiyor firmalar.
Korelileri artık küçümsememek lazım.
Malzeme kalitesi olarak almanlarla bir değil doğru. Ama fiyat donanım motor vs oranında alınabilecek en iyi seçeneklere sahipler üstelik satış garantisi servis imkanı vs denirse kiaya 60k üstü rahatlıkla verilir.
isteyen alır o zaman abi ne diyim ya ya ben tutupta hani golfe leona megane 3 65-70 lira vermem he dizel ceed i alıp yaptığında yürüyemiyceğin araba yok he şunu da söleyim polo gti kadar boş bi araba yok kendi görüşüm şekil şukela yok ibiza cupra varken dolu dolu ikisinin arasında 10.000 lira fark var ibiza daha ucuz daha şekil
Haklısın sadece Kia ya özgü değil bu fiyatlar. Bütün markalar coşmuş durumda 1.6 hacim düşük vergi sınıfındaki premium araçların fiyatları 100k larda.
Taze kan her zaman iyidir bu sınıfta. Hyundai veloster ve kia pro ceed gt yi dediğim gibi gerçekten merakla bekliyordum. Veloster gelmedi onun yerine pro ceed gt yi getirdiler. Teknik verilern hızlanmanın fln neden düşük olduğunu ben çözemedim aklım oraya takıldı boş ağırlığı 1300 kg civarında kia nın.
O yüzden aktarmada fln mı bi sıkıntı var acaba diye düşündüm. Fiyatını da pahalı buldum :)
fiyat iyimiş aslında o sınıfa gore :)
alıcak olsam performans beklentim olmadığından dizel otomatik alır keyfime bakardım :D
Görüntü ortalama, performans "çöp"
Araç çıktımı piyasaya :)
evet birçok yerde gördüm , ve beni çok etkilemedi açıkcası...
Şirokkoyu andırmıyomu ?? :D
O degilde Türkiyeye her model geliyor KİA'nın bu da geldimi off diyorum size. Performans tatmin eder gibime geliyo (VTi'ı yer heralde :D )
Gelecek var, Buralar değerlenecek...
Edit: Gelmiş, görenler var, yorumlarıda var :D
dizeli gordumde benzinlisini test etme şansı olan varmı merak ediyorum
avcılar e-5 deki Kiada var Ceed Gt baktmda satılmıştı valla mıncıklatmadılar :) gerçegi enfes duruyor ama 4lü ledler falan hoş sadece 1.6T 204hpliği var ama
volvo v40 t 4 çakması, kiaya göre iyi ama
Aracı test ettim 1.4 tsı 180 gibi değil performansı
Ama dısı bence çok güzel icinde de tek fark çok güzel recaro koltuklar var
Ve Gt modu digital gösterge
Fiyat olarak 66 gibi bir rakama alınıyor
C sınıfı gti olmayan ama Gt sınıfı araç
Astra gtc ile aynı segment araba
Tamamen tercih meselesi almak
Amerika'da bu motor yazılım filtre ile 265 bg veriyor ozaman güzel olabilir belki
1 hafta once kirmizi rengini gorduk , mor 18 te37 jantlarla basmış aşırı güzel duruyodu arkalar ofsetliydi , görünce elimiz ayagimiza dolandi okadar güzel olmuş :D
http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/...01_800_600.jpg
http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/...02_800_600.jpg
http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/...06_800_600.jpg
http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/...03_800_600.jpg
Bende leon SC diyordum ama bu kii ceed gt çok farklı olmuş
Antalya OtoShow'da inceledim mükemmel tasarım,kaliteli işçilik ve sonuç Harika bir araç
Ankarada gördüm bir tane güzel gözüküyor bu ne diye baktım hatta kafamı çevirip dikkat çeken bi araç olmuş. Kia gittikçe estetigi olan bi araç yapmaya başladı.
Ceed'leri beğeniyordum. Bu daha farklı olmuş ve bence gayet spor bir görünüm kazanmış... :icon_tup:
Ağırlık ve aktarma hariç dört dörtlük bir araç olmuş.
Bugün proceed Gt ile stok ibiza Cupra ve stok fabia rs ile denemeler yaptık
Gt daha 300 km de idi ve sonuc Gt çok başarılı kafa kafaya gidiyor 1400 kg ağırlığa ve daha yeni olmasına rağmen
Yazılım egsoz filtre ile dd dynoda 255 görüyor yurtdışında yakında 2000-3000 km de bu işlemler yapılacak baya iyi gideceği belli
gorunus mukemmel :)
performans rezalet