Çeşme otobanda ki pist güzel fakat dendiği üzeri yeri kötü keza pistin şekli de 6.5 hp araçlar için güzel değil şahsi fikrim kombine s virajlarda sürekli kesici de gidiliyor ve çok yavaş kalıyor oraya 6.5 hp araçlar...![]()
Çeşme otobanda ki pist güzel fakat dendiği üzeri yeri kötü keza pistin şekli de 6.5 hp araçlar için güzel değil şahsi fikrim kombine s virajlarda sürekli kesici de gidiliyor ve çok yavaş kalıyor oraya 6.5 hp araçlar...![]()
birde inciraltı tarafında var orasıda ufak ve arabalar biraz yavaş ama en azından karttan sonra oturulabilinir yerler var.
gerçi pistteki cafe de iyi![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Pınarbaşı olsun bence resmi bulup konuya ekliyorum sımdı .
GO-KART TURNUVASI
03 Şubat 2013 Pazar Saat: 17:30’da , İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde , 1.050 metrelik Ulusal Karting Yarışları’nın yapıldığı pistte Go-Kart Turnuvası yapılacaktır.
Go-Kart Turnuvası’nda belki de kupalardan biri SİZİNDİR.
Katılım Ücreti ; 40.00 TL ( fiyatlarımıza KDV DAHİL DEĞİLDİR. )
1.050 metrede Go-Kart Turnuvası ile pistte heyecan dorukta.
5’erli gruplar halinde çıkacak katılımcılar 1 ısınma + 5 yarış turu ( 1.050 metre x 6= 6.300 metre ) yaparak pistte yarışacaklar.
Go-Kart Turnuvası 9’luk Go-Kart Araçları ile yapılacak olup,
Son FİNAL ETABI 13’LÜK GO-KARTLAR’LA YAPILACAKTIR.
vs vs vs ... önemli olan yerleraraştırmak gerek
![]()
9-13 HP Go-Kart Araçları artık sizinle İZMİR PARK'ta !!!
02 Şubat 2013 Cumartesi günü itibari ile 13 HP Go-Kart Araçlarımız hizmetinizde.
olarak bir yazı daha buldum turnuvadan önce girebilir herhalde 13 lüklerle fiyatı sormak gerek .
Linki buldum..
03 Şubat 2013 Pazar Saat: 17:30’da , İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde , 1.050 metrelik Ulusal Karting Yarışları’nın yapıldığı pistte Go-Kart Turnuvası yapılacaktır.
Go-Kart Turnuvası’nda belki de kupalardan biri SİZİNDİR.
Katılım Ücreti ; 40.00 TL ( fiyatlarımıza KDV DAHİL DEĞİLDİR. )
1.050 metrede Go-Kart Turnuvası ile pistte heyecan dorukta.
5’erli gruplar halinde çıkacak katılımcılar 1 ısınma + 5 yarış turu ( 1.050 metre x 6= 6.300 metre ) yaparak pistte yarışacaklar.
Go-Kart Turnuvası 9’luk Go-Kart Araçları ile yapılacak olup,
Son FİNAL ETABI 13’LÜK GO-KARTLAR’LA YAPILACAKTIR.
Gruplardan en iyi 1. ve 2. olan bir üst tura çıkarak yarışır.6 kişi ile yapılacak final turunda da en iyi ilk üç belirlenecek.
Son Kayıt ; 03 Şubat 2013 Saat: 14:00
![]()
gıdılecek yere gelıp tanısıp opusup koklasmak ısterımbeyler takıpteyım konuyu
![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
Park bornovanın aracları guzel pist ufaktır ve serttır ama zaten orada pılotaj ortaya cıkıyor. Uzun duzluklerı olan pıstlerde zaten araca göre yada kıloya göre her zaman one gecebılme sansı oluyor park bornovada bnu yapabılecek bır duzluk var ve oda cok uzun degıl tam son devıre ulastıgında vıraj gelıyor hemde cok sert bılenler bılır. Orda bız yarısırken hırstan demırlere dahı gıren oldupilotaj onemınden dolayı park bornovaya gıdılır bence.
Sitesinden baktım güzel görünüyorda, pistin doğru düzgün resmini çekmemişler merak ettim
İsterseniz yapalım bi meeting)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)