Gelince haber etsene bro...:)
Printable View
pazar 16 dan sonra dahil olabilirim :D bu arada serdarın emaneti var onuda vereyim la cemmm
Az önce bindim 13lüklere. Daha öncede enduransa katılım yapmıştım 13lük araçlarla gerçekten çok keyifli ama amatör kullanıcıya göre değil pek haberiniz olsun. İlk binenler ayağını çeksin biraz lastik ısıtana kadar en azından.:)
ya kalkıp gelesim var tekirdağdan 13hplik için o derece.
Karting için yer belirlendi mi ? Ne yapıyoruz, ne zaman yapıyoruz?
ülkü candır 13hplikler mevcutsa
Ülkü ye okeymiyiz :D taytaya gider :D
Hesabina yarisirim:D yiyen varsa bi kac hizli gencte taniyorum:D
Gelirsem konakta bana 2 tane soğuk soğuk ısmarlıcan mı :D :D Midyeleri de ben ısmarlarım haha :D
Beyler bi aksilik olmazsa gelicez.. Eğer organize olursak tech olarak gidelim hem tanışalım hem eğlenelim..
Yoksa biz ülkü'ye gidip 13 beygirliklerin bi tadına bakıcaz :)
Birde fiyatlar ne civarda İzmir'de.. Denizlide 6.5 hp lik araçlara 10 dk'ya 15 TL veriyoruz..
10 dk 30 TL ama değer gerçekten. Bu arada hala kartingte saplamaya adam arıyorum. Giderliyim atarlıyım 90 kiloyum benden hafiflerlede kapışırım. Her devirde sıkarım :D irtibat pm :D
senin araban daha hızlıydı muhabbeti olmaması için 10 tur atarız 5. turda araçları değişiriz :D 59.513 attım dün Türkiye şampiyonasının yapıldığı pistte:)
Takipteyim :)
Biz turnuvaya katılmadanda 13 hp lıklere bınebılıyormuyuz acaba ?? bıde pazar gunune ertelenms herhalde cumartesı yanı bugun saat 6 da falan gıdılse aksam surusu oluyormu ve 13 luklere bınebılıyormuyuz bılgınız varmı
Akşam bindim dün ben. Ancak zemin soğuyacak lastikler daha az tutacak. iyi ısıtmak gerekir lastikleri. Onun dışında sıkıntı yok