q10 ile sarj olayı iyi olsun alınabilir klavyeli dokunmatik alternatif cihaz yok başka e6 kullanıyorum şuan en iyisi bu :)
Printable View
q10 ile sarj olayı iyi olsun alınabilir klavyeli dokunmatik alternatif cihaz yok başka e6 kullanıyorum şuan en iyisi bu :)
bende iphne5'e bulaşmasaydım kesinlikle q10 alırdım ama büyük ekranda multimedia özellikler keyifliymiş:D z10 alınır.
bu güne kadar hiç bir telefonumu bir seneden fazla kullanmadım. verdiğim paralara güzel bir araba alırdım. artık yeter stabil çalışan şarj sıkıntısı olmayan ve mevcut olmazsa olmaz uygulamaları kullanabileceğim bir telefon alayım uzun süre kullanayım niyetindeyim. arada sırada güncelleme gelsin ve cihazın eskimediğini bana hatırlatsın yeter. :) çok mu istedim yoksa.
q10 sonunda geldi avea ve vodafone satışa başlamış.. Diğer tekno mağazalara gelmedi, q10 gerçekten başarılı olmuş
uygulamarı güzel işlemci hızı, dokunmatik ekranı, kamerasını başarılı buldum.. şarz sorunu kesinlikle yaşamadım pil uzun süre dayanıyor
klavyesi çok rahat hiç zorlanmadan şeri şekilde yazabiliyorsunuz. Ben gayet başarılı buldum
fakat yoğun kullanımlarda batarya biraz ısınıyor