kesinlikle en doğru tercih bencede. bende aynı durumda olsam s3 alırım. Açıkcası hem aile babası olup hemde spor bir araca sahip olmak isteyenler için yerinde bir seçim olduğunu düşünüyorum S3 ün.. Hayırlısı olsun şimdiden...
Printable View
bu araçların arasında 1. sırada s3 2. sırada rx8 derim
Bu tip konular açılır ve bir çok kişi fikirleriyle yardımcı olmaya çalışırlar. Bende konuyu havada bırakmamak için mutlu sonla biten hikayemi sizinle paylaşmak istedim.
Bu site sayesinde Audi S3 almaya karar verdim. Bu konuda benim ufkumu açan ve destek veren herkese çok ama çok teşekkür ederim. Cuma günü yine bu site sayesinde tanıdığım Ankara da bulunan Doğukan kardeşimin aracını aldım. Doğukan gerçekten çok temiz adam gibi bir adam. Bu alışveriş sayesinde bir kardeş kazandım. 2008 model bir arabayı bayiden alsam bu kadar içeme sinerdi en fazla. Eline sağlık kardeşimin.
Yakında otomobillerim konusuna bir topic açarım ve orada aracımla ilgili yapmayı düşündüğüm şeyleri sizler ile paylaşırım. Bu arada uygun bir günde arabamın fotoğraflarını çekip sizinle paylaşacağım.
Bir fotoğrafla konuyu süsleyelim. Aracı aldığım günün anısına bir fotoğraf çektim.
http://666kb.com/i/cbn6jsnexcp8k363o.jpg
Güzel tercih kazasız belasız maşallah
araç alınmış bile maşallah kazasız belasız
Hayırlı ugurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)
kazasız belasız maşallah aracınıza.
Herkese çok teşekkürler.
hayırlı olsun tekrar. ilk izlenimler neler hocam? konfor güç ? daha önce başka bu tip bir spor araç kullandınız mı? Karşılaştırabilir misiniz?
Hayirli olsun allah tekerini duz bastirsin
İlk izlenimimin özeti:Muhteşem!
Daha önce Turbo bir araç kullanmamıştım. Spor araçlarım olmuştu. Bu zamana kadar kullandığım en çılgın alet 600cc Racing Motorsikletdi. Fakat bu araç motorsikletten bile daha çılgın. Viraj var,hız var,konfor var.
Ankara dan teslim aldım ve otobanda denerim diyordum ama fena bir yağmur ve bolu civarında sıkı bir kar yağışı vardı. o yüzden bende araca yabancıyım diye çok fazla sıkıştırmadım. Ankara dan yola çıkmadan önce benzin ışığım yanmıştı. 200TL lik yakıt aldım ve İstanbul/mecidiyeköy de olan evime girmeden önce tekrar yandı. Bence bu güçte bir araç için sıkıştırmadığınız zaman çok iyi bir sonuç.
Çok büyük bir tecrübeye halen sahip değilim ama ilk izlenimler olarak şunu ekleyebilirim. Araç direksiyona oturduğunuz zaman size ciddi bir kaliteyi yaşatıyor. Çok konforlu ve sakin. Fakat çıldırttığınız zaman size inanılmaz bir şölen yaşatıyor. Bu zamana kadar gazı köklediğim zaman sırtımın koltuğa yapıştığı başka bir araca binmedim. Hiç sarmıyor ve ne kadar bastıysanız o kadar gidiyor.
Hayırlı uğurlu olsun belli ki çok memnun kalmıssınız.Bu arada söylediğiniz yakıt değeri çok ekonomik evet İstanbul trafiğine kalmadınız sanırım :)
hayırlı olsun diyelim. güzel araba Maaşallah
S3 Almana sevindim abi hayırlı olsun.Dediğim kadar varmış ama dimi :)
hayırlı uğurlu olsun , S3 iyidir iyi :))
Herkese çok teşekkürler
hayırlı olsun abi kazasız belasız kullan inşallah
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Renkte, arabada 10 numara :)