baskı balatayı degıstık.takılırken aku sokuluyormus sanırım teyp kod ıstıyor.nerden bulabılırım nasıl hallederım bılgısı olan varmı.servis kafasına göre fıyat cekıyor bırıne 70tl bırıne 30tl fln demişler.altı ustu 4 tane numara.
baskı balatayı degıstık.takılırken aku sokuluyormus sanırım teyp kod ıstıyor.nerden bulabılırım nasıl hallederım bılgısı olan varmı.servis kafasına göre fıyat cekıyor bırıne 70tl bırıne 30tl fln demişler.altı ustu 4 tane numara.
4658dermişim
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Sök gitsin anasını satim
Idabıl
![]()
ses sistemi veya elektronikçiler 20 tl ye kırar sonra da şifre derdin olmaz ama en iyisi en güzeli double ı ittirmen olur tabii. veya senden önceki sahibini ara belki o biliyordur.
elimde vardı şifre programı ama bulamadım pc de.
silinmiş sanıyorum.
internetten aratsan aslında vardır diye düşünüyorum.
seri numarasını giriyorsun şifresini çıkartıyor.
servis şasi numarasindan veriyor normalde teyp kodunu,ucret almalari cakallik olmus.diger bir yontem teyp in ustunde yazan numarayi girmek.sansa bazen ustunde yazili cikiyor.hic ugrasmadan double din takmak kral secim ama=)
Kamer, Mısır Çarşısı seni çağırıyor![]()
kamer ben doğuşta sadece dosya açma parası vererek aldım kodu daha 1 ay olmadı, 26 yada 27 eylüldü , 5.5 tl ye, normalde 30 tl alıyorlarmış yeni uygulamaya girmiş.
double alıncaya kadar ıhtıyacım olacak teybeen kotu ıhtımal senın dedıgın gıbı yapacam artık.eski sahıbıyle muhattap olmak ıstemıyorum gordugum yerde öldürecem çünkü
bı tane buldum ama cok eskı lınk ucmus.baya bı aramam gerekecek
onları denedım yemedıkıçı toparlayabılsek dedıgın gıbı ugrasmadan alıcamda.sıkıntı ıs bıg
ahhahah.garantısız ürün forever
nette forumlarda gordum bı kackısının basına gelmıs hepsı farklı para vermıs.ordakı usta ustune yatıyor muhtemelen
hmm anladım.sımdı gıtsek 30 mu ıstıcekler yanı
yok abı nette buldum.ama olmasını ısterdım tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)