User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: USB virüs sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pcvirus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    winrar da tüm gizli dosyalar görünüyor

ancak şöyle bişey var senin sisteminde virus varmı yokmu
    senin pc de virüs var ise iş değişir
    Konuya bakınca nick ile mesaj uyumu mükemmel

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bende mac kullanıyorum, kullandığım USB sürekli kullanımlarda mesela 15 şarkı atıyorum geri siliyorum başka 10 tane atıyorum.. Şimdi baktık USB bellek boş içinde şarkı yok ama dolu görünüyor , bunun biçimlendirilmesi nasıl oluyor mac'de ? Bulamadım var mı bilen
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsettiğim işlemi windows kullanmadan total commander bootable üzerinden yaparsanız bulaşmaz.
    Şuan virüs taraması yapıyorum işe yaramazsa dediğin yöntemi denicem teşekkür ederim..

Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulaşır, o virüs şunu yapıyor;
    önce senin klasörlerini gizli hale getiriyor ve bilgisayarındaki gizli dosyaları görmeyi kapatıyor, daha aynı yere klasörün isminde bir exe dosyası oluşturuyor ve simgesi klasör şeklinde ( farketmemen içinde görünümden bilinen dosya uzantılarını gizliyor)

sen klasörün zannedip tıkladığında virüs devreye giriyor tekrar yayılıyor tekrar çalışıyor. kurtarma yapmadan önce dediğim gibi temiz bir win7 kurup eset ile tarat diskini daha sonra gizli dosya görünümünü açıp bak %90 orada olması lazım bilgilerin
    Gizli dosyalara dikkat etmedim ama herşey dediğiniz gibi oldu.. Kurtarmayı yaptım çok şükür ama inşallah dediginiz gibidirde hersey yerli yerinde duruyodur çünkü kurtarılan bazı dosyalar hasar görmüş falan karma karışık olmuş..

Şuan norton kurdum full sürüm komple taratıyorum,arkasından nod 32,kaspersky ne varsa denicem inşallah düzelir temizlenir.. 2 gündür kanser etti beni

Alıntı pcvirus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    winrar da tüm gizli dosyalar görünüyor

ancak şöyle bişey var senin sisteminde virus varmı yokmu
    senin pc de virüs var ise iş değişir
    Benim sistemde tüm disklerde herseyde şuan virüs var Temiz hiçbiyer kalmadı ama dediginiz winrar olayını tam anlayamadım, tam olarak nasıl yapılıyor aklımızda olsun böyle durumlarda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)