merhaba arkadaşlar aracımızı yeni aldık orjinal bir şekilde 195.55.16lastik ebatı 5cm düşünüyoruz sürtme yaparmı ideli 5 cm midir
merhaba arkadaşlar aracımızı yeni aldık orjinal bir şekilde 195.55.16lastik ebatı 5cm düşünüyoruz sürtme yaparmı ideli 5 cm midir
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
dostum eibach tercih edersen daha iyi olacaktır.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
kardeşim fk al kullanan herkes memnun yumuşak gayet güzel kullanmayanlar atıp tutar
fk yay al 3.5 luk yada 5 lik hortumla sar sesi engellemek için gayet ideal yumuşaklıkta istediğin gibi olur param çok dersende eibach al, apexi falan salla gitsin taş gibi arkadaşım kullanıyor ki söktü 2 ayda ön takıma tecavüz etti
206 cc'yi basınca tavanda zamanla sorun oluşuyor diye biliyorum.
tavsiyem biraz araştırın
Seyyar Tayyar
fk al kullan. Ben 307de kullanııyorum 1 yıl oldu sııntı yok. 3.5luğu 5liği yok ama tek çeşit 45mm lik düşürüyor
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
arkadaşlar bu fk ya kininiz nedir yaŞaka bi yana ben fk kullanıyorum 1 bucuk senedir hiç bir sıkıntı vermedi ön takımım da bile bi sıkıntı tamam sert yay biraz sekiyo normal yaya göre güzelde düşürdü ben memnunum sekmesi dışında.
206 cc kullanıyorum... aracı orjinal de kullandım, coilover da yaptırdım, fk yayda kullandım. şuanda hala 5cm fk var üzerinde... ne çok rahat, ne de sert, orta halli... coilover yaptırma derim rot ayarı tutturamadık, aks ses ve titreme yaptı... şuanki aklım olsa orjinal binerdim çünkü aracın tavanı zaten 2 parçadan oluşuor ve araç esneyemeyince tavan kasılıyor, ses kaçınılmaz oluyor... tavan fitilleri her zaman bakım yapmak gerekiyor sesi kesmek için...) kolay gelsin
benım arkadasımın 206 t aracında coil ex var ıcınden hortummu bıselerde gecırdıler ses yapmasın dıye falan gayet memnun bıraz sekme yapıyo ama genede iyi düşünün derim ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)