Budapestede cok kez gormustum..ilk gordugumdeki tepkimi hatirliyorum su an :D ilginc bi icat
Printable View
Budapestede cok kez gormustum..ilk gordugumdeki tepkimi hatirliyorum su an :D ilginc bi icat
Ya batarsa?
hangi gerizekalının fikri bu ya?
1 milyon 215 bin Euro tanesi.. =~ 3 Milyon lira??????????????
Ne gerek varmış? Başka derdimiz yok gibi..
Otobüsün içindeki en iyi muhabbet bu olur herhalde
''Bir batarsa boku yeriz he'' :)
felaket geliyorum dedi bu sefer
sudan çıktıktan sonra pisliği ne olcak direk öylece yola çıkıp yoluda *** içinde bırakmasın ? :D
gemılerı karadan gecırdık , bunu da basarırız evelallah :hahaha:
direk yaziyorum 1 hafta içinde bozulur bunlar :) sonra tekneler dikkat etmez facia olur 50 kişi boka boğularak can verir ne şehit ne gazi gitti *** yoluna niyazi fikrasi gerçek olur :)
bari kahverengi alsınlar da çok belli olmasın :D
çok güvenilir bir kaynak değil biliyorum ama
Başkan Topbaş
yalan mı oldu şimdi ??
Şimdi bunu kullanmak için otobüs ehliyeti dışında kaptanlık belgesi de gerekecek heralde. Ulan bizimkiler daha metrobüsü doğru düzgün kullanamıyolar bunu nasıl kullanacaklar. Hadi onu geçtim Haliç derinliği olan bir su havsası değil ve altı balçık. Eğer kağıthane taraflarına falan giderse saplanıp kalır. Gördüğüm kadarı ile de pervaneli tahrik yerine su jeti kullanmışlar. Su jetli sistem çok çabuk ve sık arıza yapan bir sistem. Kesin elimize gözümüze bulaştırırız bunu da.
çok katlı yollar yapmadan bu trafiği biraz zor çözerler gerçi bu doğru değilmiş ama doğru olsa bile geçici çözümler bunlar.Millet neler yapıyor biz nerelerdeyiz daha :)
otobüs kaçırılırsada kurtarmayada artık sas komandoları qelir herhalde :D