Ptt ıle 650 dolarlık siparişim evime gelmişti..takılma falan olmadı.ozel kargo fırmaları ıcın ardıye ucretı bıldıgınız darphane..bu yuzden cok nadır gorulur 75 euro ustunun gecmesı..
Printable View
Ptt ıle 650 dolarlık siparişim evime gelmişti..takılma falan olmadı.ozel kargo fırmaları ıcın ardıye ucretı bıldıgınız darphane..bu yuzden cok nadır gorulur 75 euro ustunun gecmesı..
Kanka bu parca FlashPro mu? Bilelim de biz de ona gore hareket edelim. Gecmis olsun bu arada.
ardiye ücreti 160 liralı gibi bi rakam
100 paund kesilen faturaya 176 lira gibi vergi ödedim sadece toplamda 560 tl ye mal oldu.
saol boracım .evet knka flashpro. sakın ptt dısında bırseyle getırme eger posta ile getirteceksen.en azından takılsada vergini odersın alırsın malını. bu ibnenin çocuklar tam ekmek kapısı yapmış bu işi. bildiğin sektör olmuş. çok araştırdım.Ben sinirime hakim oldum Allahından bulsunlar dedim.Haram ettim gittim aldım az önce. şuan bende mal.
Abi zaten ptt dışında bir şeyle getirmen yanlış, bide flashpro küçücük şey hiç bir sorun çıkmazdı benim görüşüm
Neyse geçmiş olsun
3 gun once bende ayni kazigi yedim fed ex den..istanbulda havaalaninda gumrukte kaldi ve 125 lira gereksiz ardiye ucreti oldedim vergi disinda fazladan..
Biri ulke bazli posta servislerini yazabilir mi?
Mesela Turkiye Ptt
Amerika usps
ingiltere?
almanya? vs
DHL, Alman devlet postasi degil mi?
Neyse gittim aldım lanet olsun dedim.Allahından bulsunlar. ne diyeyimki.heryerde bir tuzak insan bişi alamaz oldu .
http://i46.tinypic.com/343oh7k.jpg
Ptt de artık parçayı 75 usd/euro göstermek de yemiyor. Her gelen parça 65-75 euro usd zaten . Adamlar doğa olarak yemiyorlar.
ptt yavaşta gelse iyidir dhl ve fedex canından bezdirir
sadece dhl , fedex değil
ups , tnt dhl hepsi aynı
usps ptt candır.
gecenlerde usadan stop takımı geldi , eleman 2.5tl. ücreti war dedi , ne ücreti diye sorduğumda ordino ücreti dedi.Sonra ben bu özel kargolara belden aşaa söwdüm adamın yanında. 150+ tl. ordino ücreti alıyo şerefsinzler
Daha önce hem dhl hem ups ile parça getirttim ikisinde de koparmaya çalıştılar ama cozlayınca kimse bir daha ikiletmedi:D
Tam mike mike odiceksin yazicaktim zaten almissin :)
Telefonda biri ole demisti falanla olmuyor malesef Zubeyir, proseduru uyguluyor firmalar.
Yazili oldugu surece alirlar parasini, hergun biraktigin gun icinde para keserler gayet dogal.
Amerikadaki Flash Pro'lar bildigim Turkiyede calismiyor, war mi calistirabilen vs.?
Hangi ulkeden geldi Flash Pro sana Zubeyir?