Merhaba arkadaşlar bu flashlı park ampülleri var çakarlı gibi bunlar baş ağrıtırmı ceza yermiyiz takarsak 20 liralık şey için 300-500 tl ceza yemeyelim..
Photon Ultimate 5 Ledli Çakarlı+Normal Park Ampülü 85d037 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Merhaba arkadaşlar bu flashlı park ampülleri var çakarlı gibi bunlar baş ağrıtırmı ceza yermiyiz takarsak 20 liralık şey için 300-500 tl ceza yemeyelim..
Photon Ultimate 5 Ledli Çakarlı+Normal Park Ampülü 85d037 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben bir bucuk yıl kullandım ordu giresun tokat samsun amasya bi skıntı olmadı ama çok güçlü patlamıyodu bendekiler geçen ay bozuldu zaten15 liraya almıştım çok bile dayandı
sürekli değilde bir kaç saniye aralarla yanıp sönüyo üstünde bi kontrol mekanizması var, o aralığı kendiniz ayarlıyosunuz
Farlar açıkken görülmez galiba ? ceza olayını farkediceklerini zannetmiyorum![]()
Kendinden Cakar Ozellikli LED park ampulu - YouTube bunun gibi mesela
- Gereksiz bişey bu. Polisin buna göz yumucagını sanmıyorum ben. Bana amerikan parktan yazmıslardı![]()
#KGdetanirlar
tipo daki gibiyse hayatta almam.. gereksizilği değilde parklardan biri patlamış ikisinide değiştiricem hepsiburada'dan bakınırken dikkatimi çekdi ama o tipo daki gibiyse hayatta takmamben zannettim ara ara 20-30 saniye bir flash gibi yanıp sönüyor böyle devamlı çakar gibi patlatıyorsa kesin çevirirler.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bu photonlara bakıyorum en iyisi onlar galiba bunların içinde en iyisi hangisi acaba
Photon Lensli High Light Park Ampülü 85d020 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Photon Beyaz Seramik Tabanlı Park Ampülü 4300-7000 K 85d028 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Çok can alıcı yanmıyor sorun olmaz bence
Coğrafya kaderdir
Tam anlamıyla tipodaki gibi olduğunu sanmıyorum.. video gündüz çekilmiş ama bir fikir verebilir en azından...
verilen videolar modüllü olan çakarlara ait, emrenin verdiği linkte ampullerde açıklama kısmında ilk seferde düz aç-kapa yapınca çakara geçtiği yazıyor.
ÇİFT FONKSİYONLU özelliğiyle tek yakışta normal park ampülü gibi, parkları tekrar kapat açtığınızda FLAŞ çakmaktadır.
(ilk linkteki açıklama bu şekilde)
2 ve 3. linkler bildigin düz park ampulü ama seramik olayını iyi sallamışlar, sahibinden sonra hepsiburada saçmalığı başlıgını açmak lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)