değerli fikirleri için arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
konuyu EF diye açtım ama; şu an bir elimde Accord diğer elimde Integra duruyor.
konuyu hasbelkader okuyan en sonunda, -senin yapacağın işin... diyecekler :D
Printable View
değerli fikirleri için arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
konuyu EF diye açtım ama; şu an bir elimde Accord diğer elimde Integra duruyor.
konuyu hasbelkader okuyan en sonunda, -senin yapacağın işin... diyecekler :D
accordda kullandım integrada sorunsuzluk istiyorsan accord diken üstünde duracaksan integra ama accordu kapılarını kapat kapalı kutu o kadar diyeyim sana
Sitedeki sarı teg satılmadıysa bir bakın derim ;)
integra hazır vtec üst kapaklı tege , kısa si li farketmiyor :)
gonuşma leayn :) bak abim, Antalya da şanzımanı falan halletti, nasıl devir çeviriyor, görüyonnu? Ahmet'cim aracın bildiğim bir Integra olduğu için gönlüm ferah. hakkımızda hayırlısı olsun. şu bmw'yi de satalım artık, olmazsa Integra'ya binelim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11611371/detay fiyat uygun geldi bana ancak bilmiyorum yinede
toparlarım adam ederim diyosanız cok düşük rakama veriyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1846610/detay/
sağolun, ancak artık zaman ve para harcayarak toparlama işlerine girmek istemiyorum. hatta aldıktan sonra para verip sağını-solunu yaptıracağıma, parasını verip yaptırılmış alıcam. aracına gözü gibi bakan bir dolu arkadaş var. Duysunlar sesimi... :D
abi cidden bordo tegi sen mi aldın ?
Bende bir honda tutkunu olarak vazgeçemiyorum. FD6 mı satıktan sonra ikitane İES aldık hem eşime hem bana daha sonrasında kendime ef swap ve gene eşimede ep2 yani bagımlı oluyorsunuz nekadar HONDA almıycam birdaha desenizde ilanlarda hep gözünüz hondada oluyor.
sağol kardeşim. bmw bir yere kadar. bir türlü ısınamadım, Integra ayrı bir dünya. araba da zaten ayağımızın dibindeydi. Ahmetcim de sağolsun bizden başkasına gitmesin dedi. ben de aynı fikirde olduğumdan çokta fazla düşünmeden tamam dedim. hakkımızda hayırlısı olsun. en azından bildiğimiz bir araba almış olmak tüm handikapları ortadan kaldırdı...