kanka ne içtiysen bana da ver :D
Printable View
kanka ne içtiysen bana da ver :D
2001 4.6 Vogue vardı kanka bizde, çok güzel keyifli ama parça + benzin sıkıntı biraz.
Ne gibi dersen telefondan dahada detaylandırırım :D
vergilerini de düşünüyorsun değil mi ? :)
Geçenlerde ***** sitede bakıyordum. Ama Allah'tan telefon açmamışım jeep sahiplerine :D
tahoe alacaksan al bence, ayrı dünya :) tüpte 55-60 krş benzinde 1.10kuruşa hazırlıklı ol sadece :D dana gibi araba
Land Rover Range Rovermi benden uzak
2005 model 3000 dizel Vogue vardı ayna camı 2008 yılında 600 liraydı :D
2007-2008 senelerinde 3-4 defa aynalarını çaldı hırsızlar hatta ilk çalınmada aynayı alırken kasadaki bağlantı ayaklarınıda kırmışlardı komple tanesi 1800 liradan 3600 lira idi sağ-sol ayna , sonradan sanırım profesyonel oldular sökmede ayaklarını kırmadan sadece camları çaldılar iki cam 600+600 1200 lira kasko illallah etti artık :D
amortisörler tıs tıs güzel ama biri patlayında diğeride gidiyor yani ön sol patlasa diğeride patlıyor ikiside ki oda o yıllarda 2500 lira gibi bi meblağ idi
bakım 2000 liradan aşşağıya düşmedi bakım dediğim hava-polen-yağ filtreleri yağ felan ıvır zıvır.
babamın dediği açık ve net helikopter alsın daha ucuza gelir .
otomatik şanzımanı Bostancı Grossda 8000 liraya revize edildi .
yani ocağa incir ağacı dikmelik araba yakıtı zaten 2500kg jip dizel olmasına rağmen çoktu gerçi o arabayı kullanan şirket sahibide deli kullanıyordu iğnenin deliğinden geçerdi o arabayla Yunanistana 2 saatte gitti biz Düzceye gidemeden adam ülke değiştirdi :D 200km üstü hızlarda üç şerit yapabilen bir insan benzeri üründü hızı severim ama ilk defa o kullanırken korktum