Pazar günü kolumanda sordum 2014 ortası anca gelir dediler...
Printable View
Pazar günü kolumanda sordum 2014 ortası anca gelir dediler...
70 binlere falan gelirse boş veya değil kimsenin umurunda da olmaz zaten , yıkarlar vallahi :D
hayatında mercedese binmemiş kişiler güzel giydirmişler burda markaya, tebrikler :)
Aslinda yeni bmw 4 u bekliyorum. Eger cikarabilecegim fiyat araliginda olursa alacagim. Olmadi bu CLA yeni bir arac icin cok guzel bir alternatif oldu. Bekleyip gorelim yil sonuna dogru guzel modeller cikacaga benziyor.
Mükkemmel bir makina.C'nin ufak kardeşini gerçektede görmek lazım
Yeni C cıkana kadar bu kasanın satısı baya bi olur sonrada C serisi yıkım bsey yaparlar zaten ülkede fakir yok nede olsa masallah herkesin altında E-coupeler Range Rover'lar F30lar :D
yok ya babamın kanına girerim ben almak lazım aga :D
Bu yaz Avrupa'da satışa çıkacak deniyor hatta 2.0 motor 353hp olanida yıl sonuna doğru niye bizde 2014 ortası çıkıyor?
Bir şey soracağım bu cla , cls'nin mi yoksa c'nin küçüğü mü ?
Bana sanki cls'nin bi alt sınfı gibi geldi fakat yorumlar tam tersi yönünde
teşekkürler
C serisi amg nin fiyatı 0 120.000 tl. Bu araç a serisinin sedanı zaten, okadar pahalı olamaz
Benim babam Mercedes manyağı araba istiyosan Mercedes C serisi alırım başka marka almam diyo, nankörlük olmasın ama ben de BMW meraklısıyım 4 serisi çıkıcak diye sevinemedim bile, çünkü almaz nasıl olsa C serisi alır 5 sene binerim diye bunu gördüğüm iyi oldu tam da benim ehliyet alma zamanımda geliyomuş hiç değilse Mercedes olup da böyle hoşuma giden bir araç çıktı :)
reklam güzel olmuş arabada fena değil =)
reklam süper ama bende bmw 4ü görünce...yani farklı araçlar tabii ki ama benim tercihim cla olmaz..mercedes çok bozdu..öyle böyle değil,bozmaz dedik,fena bozu yani :p