Karbonfiber aynalar için 5.000tl isteniyormuş :)
Printable View
Karbonfiber aynalar için 5.000tl isteniyormuş :)
Tahminimce s CLA nın atış rakamları çok iyi olacak.Mayıs ayı gibi satışı yapılır. Koluman sallamış 2014 diye.Yeni E serisi de TR ye giriş yaptı. Ana hatları hemen hemen aynı olsa da daha estetik oldu. Özellik ile iç mekanda diyecek bir şey bulamıyorum.
Dis goruntusu haricinde 100+ parayi hakedecek bir arac oldugunu dusunmuyorum. İc tasarimi bildiginiz A nin aynisi o ekran falan sonradan takma gibi duruyor konsolun tasarimi cok basit geldi benim gozume. Onden cekis olmasi zaten bastan fiyasko.
Fiyati oldukca uygun o yuzden cok satacagini dusunuyorum yani gidip passat cc alacak adam gider daha uygun fiyata cla alir duz mantik :)
Arkadan itis olsaymis bi de cls lerdeki sedefli renkler olsaydi o berbat ic tasarimina ragmen tadindan yenmezdi ama iste maalesef.
Hastalyada gorustum satis rekorlari belediklerini soylediler mayis sonu teslim icin bir suru araba satmislar. Millet gormeden aliyor ilginc :)
Gormedim kardesim senin plaka neydi illaki tekrar karsilasiriz antalya kucuk yer :)
Okeydir :)
Su ara antalyada Atalar cogaldi aklinda olsun benimde
07 ATA 90 ve 07 ATA 98
Türk kahvesinin önünden geçiyorsun hep oralarda görüyorum duraliyle görüştüğümüzde dedim merte selam veriyorum beni görmüyor hiç:D
görüntüsü çok iyi,agır duruyor..
Mercedes - Benz CLA 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Araçlar satılmaya başladı heralde sahibindede 2 tane var
Hastalya / Antalya
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...00238503_n.jpg