cc çok ayrı bi araç cla hernekadar mercedes olsada
cc çok ayrı bi araç cla hernekadar mercedes olsada
Cla mercedes sitesinden resmi fiyat listesi : http://www.mercedes-benz.com.tr/cont...ad.tmp/CLA.pdf
Fiyatlar bu aralıkda olursa nasıl satar bilemiyorum.. neticede mercedesde olsa c segmenti yabancı sitelerdeki testlerde okuduğum kadarı ile pekde öyle mercedes kalitesi taşımayan seriler bunlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Tahminimce s CLA nın atış rakamları çok iyi olacak.Mayıs ayı gibi satışı yapılır. Koluman sallamış 2014 diye.Yeni E serisi de TR ye giriş yaptı. Ana hatları hemen hemen aynı olsa da daha estetik oldu. Özellik ile iç mekanda diyecek bir şey bulamıyorum.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Dis goruntusu haricinde 100+ parayi hakedecek bir arac oldugunu dusunmuyorum. İc tasarimi bildiginiz A nin aynisi o ekran falan sonradan takma gibi duruyor konsolun tasarimi cok basit geldi benim gozume. Onden cekis olmasi zaten bastan fiyasko.
Fiyati oldukca uygun o yuzden cok satacagini dusunuyorum yani gidip passat cc alacak adam gider daha uygun fiyata cla alir duz mantik
Arkadan itis olsaymis bi de cls lerdeki sedefli renkler olsaydi o berbat ic tasarimina ragmen tadindan yenmezdi ama iste maalesef.
Hastalyada gorustum satis rekorlari belediklerini soylediler mayis sonu teslim icin bir suru araba satmislar. Millet gormeden aliyor ilginc![]()
Türk kahvesinin önünden geçiyorsun hep oralarda görüyorum duraliyle görüştüğümüzde dedim merte selam veriyorum beni görmüyor hiç![]()
görüntüsü çok iyi,agır duruyor..
2011 E87 116i Joy ' SOLD
2012 F20 118i Sportline ' SOLD
2015 F20 116d EfficientDynamics ' SALE
2015 F30 320ied M Plus
2004 E46 M3
Mercedes - Benz CLA 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Araçlar satılmaya başladı heralde sahibindede 2 tane var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)