bugun itibari ile ionia serverındakı priestımı satmıs bulunuyorum :D elımde halen az miktarda item ve gb bulunmaktadır :P wow akar bi yandanda diablo ama knight bitmiştir closed :D
Printable View
bugun itibari ile ionia serverındakı priestımı satmıs bulunuyorum :D elımde halen az miktarda item ve gb bulunmaktadır :P wow akar bi yandanda diablo ama knight bitmiştir closed :D
doğrudur benim bilgim yok onlardan
üni hazırlıkta çakmamın yegane nedeni :D geçen sene çerkezköydeki sıfır sosyal hayat nedeniyle yine başladım çift char yaptım 75+ tabiki koxp :) sonra baktım eski tadı yok bıraktım
Çevremde ki arkadaşlarımın %80 inin oynamasına rağmen başlamadım eğer başlasam başından kalkmayacağımı bildiğim için merak etmeye bile tenezzül etmiyorum:)
2004 - 2009 aralığında Diezde oynadım. Charımı ve itemlerimi sattığımda 5300 tl almıştım. Çok zevkli bir oyundu eskiden ama şuan bildiğim kadarıyla koxp yüzünden cılkı çıkmış durumda....
Cypher'da oynadım yıllarca lise zamanlarımda 1 sene mi çaldı namussuz oyun :)
Her türlü başarıyı elde ettik. Çok değerli dostlar ve paralar kazandım oyun sayesinde. Ortağımla beraber bir tek kral olamadım o da aday olduk seçilemedik.
Daha sonra Ionia'ya geçmiştik clan olarak bırakmıştım.
Güzel günlerdi. Öyle bir oyun daha gelmez :)
Nick : OnLyScARy
http://img505.imageshack.us/img505/8881/scarydx0.jpg
Lise 1 de kalmanın eşiğinde olduğum yaz bırakıp bütünlemelerden geçmiştim. Okuldan eve savaş var diye koştuğumuzu biliyorum. Ne günlerdi be. :D Sağlam Pvp olunca da iyi oluyor ama :D
bende birazdan hariciden eski fotoğrafları çıkaracağım krallık zamanları ve eski pelerın zamanlarını falan oyuna 9 yaşında başlamıştım şaka gibi 11 12 yaşındayken kral charla oynuyordum tabi abim sayesinde
bende çok uzun süre oynadım ares'te başlayıp cypher a geçtim ve orda bıraktım
Nickler ; LivenUP (ilkayla birlikte ortak ) ve pre4torian
serverdaki en sağlam assasian ve mage bizdeydi pre4torian soyuldu LivenUp 10 bin tl kazandırdı :)
GM soymuştuk :D:D
bende oynadım uzun süre 3000 tl den fazla para kazandım sadece pazar yapardım ama saglam bir karakterim vardı +8 +9 :)
Yıllarca oynadım. İlk olarak Xigenon'da başlamıştım yıllar önce. çocukluğumun içine eden oyundur. Hayattan kopardı beni. Hala toparlayamadım :) En son carnacda oynamıştım. Clanımızın adı 1AnyOneStopUs 'du carnacda
eski tadı yokkki artık ko nun :) ama ortam varsa tabiki eşlik ederim :)
bazen acaip ozluyorun charimi ve oyunu :( saglam arkadas cevreniz varsa acaip keyifli bir oyundur...
wow twisting nether dayım
ucuza acc lar satıyor lar 100 200 300 tl gibi :) kasmak istemezseniz ve pvp olsun pve olsun çok zevkli :)
rakip gelmiş bizim uo konusuna :D
leauge og legends oynuyorum aynı 3 coridors mantığı dota gibin :D daa da ileri gitmem hemde beleş :D