cünüpmüş işte zorlayıp durmuşlar
Printable View
cünüpmüş işte zorlayıp durmuşlar
yanıyosun fuat abi
tesadüf.....
arabanın içinde orgy yapmışlar herhalde
:D benim daha cook olaylı araçlarım oldu cok şükür kimse ölmedi ama :) diri diri gömdü
Benimde aklıma bu pisico film geldi
Christine (1983) Trailer - YouTube
ulan arabaya nasıl bi cenabetlik bulaştıysa :)
Japon Wangan Midnight otoban yarışı manga/animesinin başrol arabası 240Z Fairlady.. Hikayede arabanın lanetli olduğuna inanılıyor çünkü o arabaya her sahip olmaya çalışan kaza yaparak ölüyor taki Devil-Z kendi sürücüsünü seçene kadar..
Hikayenin kahramanı genç Akio yıllar önce gördüğü mavi 240Z'ye sahip olmayı aklına koyar.. Şans eseri bir gün oto mezarlığında pert bir 240Z görür ve o arabayı satın alır. Ama aslında aldığı sıradan bir Fairlady değil sahibinin ölümüne sebep olan -yıllar önce gördüğü- 240Z'dir.
Hemen arabayı hizaya sokan Akio kendisini Shuto Expresway (Wangan) otobanının yollarında bulur ve hikaye başlar...
işte bahsi geçen 240 Fairlady'de bu;
http://i1071.photobucket.com/albums/...ps58af05a1.jpg
bu konuda bahsi geçen filmlerin türkçe alt yazılısı veya türkçe dublajlı olanı varmıdır ?.. baya merak ettim :)
ingilizce altyazılı var youtube da bahadır.konu ve diyaloglar çok basit olduğu için anlamada sıkıntı çekmezsin.
olm ben 48 bölüm japonca initial d seyrettim anlamadığım bir yer olmadı :D
ben yeni gördüm bu konuyu. tam son durak serisi olmuş hakkaten.
C4 ü sattik bizden alan adam1 hafta sonra turboyu catlatti.. Sanayiciymis yaptirdi satti.. Ondan alan adam motor kirmis :) Sattigi adama yaptirmis.. Sonra bi aileye satmis.. Su an aile biniyo ama kimbilir onlarin basina neler geldi :D
Bendeyken sanziman kirilmisti bi kerede beyni yandi.. Bu james dean fransada benim arabanin icine oturmus olabilir mi acaba..
bunu buldum ingilizce alt yazılı.. biraz izledim ama ofiste ses açamadım. akşama sesli sesli izliyim eğlenceli gibi :D
[720p HD MOVIE] Wangan Midnight English Subtitles - YouTube
bu arada o eski amerikan arabasını (cristin mi ne) bulamadım :D onuda bulursak bi zahmet o da çıksın aradan :D
Kurban falan kestirmezsen olacağı bu tabi