kemerin kenarının ciddi bir çarpışmada ne kadar keskin ve tehlikeli olabileceğini gösteriyor bu. ne olursa olsun şu kemer olayına dikkat etmek lazım. allah rahmet eylesin, çok kötü bir durum. ölümün iyisi olmaz ama bu çok kötü gerçekten.
Printable View
kemerin kenarının ciddi bir çarpışmada ne kadar keskin ve tehlikeli olabileceğini gösteriyor bu. ne olursa olsun şu kemer olayına dikkat etmek lazım. allah rahmet eylesin, çok kötü bir durum. ölümün iyisi olmaz ama bu çok kötü gerçekten.
o nasıl bişeymiş ya allah rahmet eylesin :S
Arkadaşlarla her zaman gittiğimiz yer, olayın olduğu viraj hızlanılabilecek bir yer değil, 4 nokta kemer var araçlarda; nasıl olmuş aklım almadı. Allah rahmet eylesin.
Arkadasimin atkisi motora dolanmisti onunda boynu kopuyodu Allah korudu hemen gorevliler geldi art curt tehlikeli is Allah herkesi korusun
kanım dondu resmen... çok kötü bi ölüm Allah kimseye göstermesin.
tırsmadım değil yani
çok kötü ya Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, tüylerim diken diken oldu valla..
az önce milliyette de gördüm çok feci ya allah rahmet eylesin harbiden akıl almaz kaza
Akıl alacak gibi değil ya ALLAH rahmet eylesin ama cidden aklım almıyor nasıl keser kafasını emniyet kemeri ?
yıllar önce bir karting pistinde çalıştım yaz süresince. o zamanlar lise zamanlarımdı. inanın neler gördük o pistte. kolunu bacağını kıran, arkadaşının kaburgasını kıran,araba ile takla atmayı başarıp boynunu kıran,milyon kere uyarmamıza rağmen kalkarken elini egsoza basarak elinin derisini egsozun üzerinde bırakan. Karting her motorsporunda olduğu gibi tehlikelidir fakat insanlar sanki oyun oynamaya gitmiş gibi düzgün önlem almadan uyarılara aldırmadan arabaları kullanmaktadır. Çarpışan araba gibi kullananlar bile var.
Feci bir ölüm, Allah rahmet eylesin..
Emniyet kemeri yıllar önce benimde boğazımı kesti ani fren sırasında katlanıp kenar kısmı boğazıma dayandı, daha yeni yeni alışmaya başladım kemer kullanmaya. Emniyet kemeri kullanım zorluğu olmasa çift kol daha sağlam iş yapar.
çok kötü birşey Allah rahmet eylesin :(
iha daki video da da polisler birinin üzeride deniyor kemeri,,,
Allah herkese hayırlı ölümler versin, ecel işte.. Çok kötü oldum Allah günahlarını affetsinnn :(
Allah Rahmet Eylesin.
çok kötü olmuş :(
yazık ya çok yazık Allah rahmet eylesin içim bi kötü oldu
cok kötü oldum bu ne dir ya
haberi görünce midem bulandı çok kötü olmuş hala yemek yiyemiyorum. Allah ölümünde hayırlısını versin.
Millet GoKartı oyuncak zannediyor.. Yazık omuş.
Allah rahmet eylesin, içim gitti haberi okurken ya :(
oha ya Allah rahmet eylesin içim bi kötü oldu :(
Allah rahmet eylesın ailesine sabır versın ,tüylerim dıken dıken oldu hala aklım almıyor.
başka bir arkadaşında atkı tekere sıkışmıştı galiba öyle hatırlıyorum oda boğularak ölmüştü allah beterinden saklasın
duysam inanmam şaka gibi Allah rahmet eylesin.
Çok kötü bir kaza gerçekten. Emniyet kemeri kesinlikle dikkatli ve yerinde takılmalı.
şimdi haberlerde gösterdi nasıl bi ölümdür arkadaş.açıklaması yok. emniyet kemeri boynunu nasıl kopartır ınsanın anlamak çok zor.
Haberlerde izledim şimdi pistteki görevli binen herkese kemeri bağlamada yardımcı oluyoruz dedi yanlış bağlamamaları için bu nasıl bi yardım anlamadım allah rahmet eylesin diycek başka bişey yok malesef..
bu işi profesyonel olarak yapan yerlere gitmek lazım ben başka bir avm nin go kart araçlarına bindim 10 m2 yerde 50 tane saçma virajda yarıştık çok kötü midem bulanmıştı.Allah rahmet eylesin her yerde tedbirli olmak lazım.Bu saatten sonrada kolay kolay binmem bu araçlara odun gibi hiç esneme koruma v.s yok.yazık olmuş.:(
Milliyette ki videoyu izledim of içim çok kötü oldu. Allah rahmet eylesin, ailesine bol sabır versin
milliyete açıp bakamadım , olay anınımı gösteriyor ?
tüh tüh çok yazık olmuş gencecik insan ALLAH ailesine sabır versin çok kötü bir ölüm...
allah rahmet eğlesin arkadaşlar çoğumuz araç kullanırken kemeri arkadan takılı burakıyoruz polis gördüğümüzdede çekiyoruz kemer bel kısmından takılmadımı çok tehlikeli oluyor ani frende ani çarpmada üstten takılı kemer ölüme sebep olabiliyor
7 haberlerinde duydum, cok uzucu, Allah rahmet eylesin, her zaman tedbiri elden birakmamali..
Ben hala anlamadım olayı, hem hız yapılabilecek bir viraj değil denildi; hem de 4 noktalı kemer var denildi.
Nasıl olur bir türlü aklım kesmedi. Feci bir ölüm, Allah rahmet eylesin.
arkadaşlar kemer diil fuları veya atkısından olmuş.kemerden diil yani bizimde bindiğimiz araçlar gayet güvenlidir fuları tekere sıkşınca ***** allah rahmet eylesin