ilk postta ki 318i müzelik gerçekten ama fiyat yüksek... bütçe nedir tam olarak, 3 serisi bakılıyorsa 6 silindir olmalı mutlaka. hatta bmw ve mercedes gibi markalar mümkün oldukça 6 silindir alınmalı ki keyfi çıksın :)
Printable View
ilk postta ki 318i müzelik gerçekten ama fiyat yüksek... bütçe nedir tam olarak, 3 serisi bakılıyorsa 6 silindir olmalı mutlaka. hatta bmw ve mercedes gibi markalar mümkün oldukça 6 silindir alınmalı ki keyfi çıksın :)
parasını bilmem ama araç çoook güzelmiş,fiyatta ikram yapmıyormu peki ? bu net fiyatımı yani 44 e fln bıraksa ben bunu tercih ederdim,düşük km her zaman iyidir :icon_tup:
bencede fazla ama özenli titiz araba binmek başkadır
İlk ilandaki araç için yaklaşık 1,5 yıl önce niyetlenmiştim fiyatta kuruş düşmedi bizde 40 a verse almayı kafaya koymuştuk ama gel gör ki fiyatı çok yüksek zaten biraz dahan uygun olsa ve pazarlık yapsa şu zamanda kadar 283744 kere satılırdı.
Ama kız gibi araç birde şu siyah var pazarlıklar falan 48 e onu alıcıma ben 48 e siyahı alırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12739995/detay
aşırı temiz duruyor ama bana da fiyat yüksek geldi ha diyorsanki uzun seneler binerim al o zaman ama normalde kesin zarar edersin abi