bugun 4 kişi çizgiden çıkardı beniizmir-ankara arasında
allah razı olsun...bende aynı şekilde uyarırım panpalarımı
hele ki şirket arabasıysa direk uyarırıım...
hem selektör yaparım hemde karşıdaki selektörü görmeyen kendi yönümdeki araçlarada selektör atarım "adamı duymadınmı radar varmış spor gazetesi" anlamında![]()
turbocuk istiyoruz
temiz sağa sola sellektör![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
uyarıyorum
Bi tAnesi ankara adana arasında sellektor yaptı bomboş yolda, radar mAdar yoktu çok sağlam sövdüm. 100le yol bitmiyor...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Havalimanı yolunda hep selektör yapıyorum yakındır önümdeki arabalardan birinin beni indirip dövmesi
Cok radardan kurtardim uyaranlar sayesinde bende uyaririm gordugum zaman mutlaka
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Selektor yaparım, dörtlü yakarım,sis yakarımallah razi olsun iki defa yırttım bu sayede. Güzel ülkemin en köklü yardımlaşma teşkilatı Sagolsun.
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
bikaç gün önce ankaradan niğdeye geldim yolda ilk radarı gördüm karşıda, babam arkadan hemen sellektör yap sellektör diye atıldı yol boyunca 4 5 radar vardı karşıda elbet bikaçkişi kurtarmışımdır![]()
Sürekli kullandığım Afyon-İscehisar arası yolda radarların yerini ezberlediğim için sollamaya çıkan 06 plakaları dörtlü yakarak, el kol hareketleriyle, o da yetmezse camı açıp abi radar hızlanma takıl arkama diyorum![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)