peki fk alıp onu takmadan direkt presletsek ? :D
Printable View
peki fk alıp onu takmadan direkt presletsek ? :D
bursada üretilen yaydır orta yumuşaklıktadır kullananlar memnun bende aldım daha takamadım
arkadaşım sakın fk alıyımdeme.satan adamlar bile 3.5 5mm lik ölçülerinin ne olduğunu bile bilmiyorlar
öyle garip ki
abimin grande puntosuna aksaraydan sfır pazarlıkla 110tl aldım. adama diyorum ki abi bu 5mm olduğna eminmisin evet diyor bakıyorum hiç bir yerde ölçüsü yazmıyor adam rakamlara bakıyor kodu bu albu 5mm lik diyor neyse
ertesi gün taktırdım arkadaş 1cm bile inmedi hani 10kişi bindirdim arabaya yayın esneme payı vardırdiye yok tümseklerden uçuyorum yok
sonunda aldığım adamı aradım bana demezmi naşşak geçer gibi biraz bin zamanla inicek bana güven :D
sakın alma derim arkadaşım
koni :icon_tup:
caddy 5cm fk aldık ürün 6cm flan düşürdü arkalar makas olduğu için 7 cm düşürdük aşırı derece çok bi sekme yoktu sıkıntı çekmeden kullanyo şuan 100tlye almıştık sıfır
asıl mesele şu tamam fk almayında aldığınız eibach ler orjinal mi ?
FK takıpta, arabamın lastıgı koptu, yay fırladı, kuleden cıktı, camurluk parcalandı, kapı koptu diyen varmı ?
daha öncede FK ile konu wardı herkes bursa işi diyo, inşaat demiri diyo, merak ettım bursada kım yapıyor bu işi ? veya hangi inşaat ustası yapıyor ?
genel olarak kullanan yada bılenler memnun deıl eledık o zaman
cumartesı eibach ın yayını taktım honda jazz a yere yapışması bır yana yumuşaklığı super hem esnıyor hem yerde gıdıyor. Tek geçerım valla.
lan oğlum o nasıl yere yapışma sende :D leylek hala
ayrıca arkdaslar sizler zaten aracın genetiğiyle oynuyorsunuz araclarda spor amortisör yok bu yuzden yaylar size inşaat demiri gibi gelicektir ha şuda var kalite kalite değişir ama spor amortisörün yoksa cokda kaliteli almana gerktiren birşey yok alsanda zaten oran aynı duruma geliyor benim görüşüm bilgim saygılar...
fk yay kullandım piyasadaki çoğu yaydan konforlu ve gerçekden arabayı düşürüyoda hakkıyla hiç bi sıkıntı çıkmamıştı
bundan önce bir konu vardı FK kullananların yorumları vardı o konuyu bulun isterseniz.
bu yorumlar biraz kulaktan dolma olmuş.
sıfır fk alıp memnun kalmazsan sök tak parası vs yine ikinci el eibach h&r parasına gelecek neredeyse bence hiç gereği yok
ya yorum yapmak kolay kolay ossuruktan mesaj sayım artsın diye yorum yapanda çok bu her konuda her muhabbettede aynı şekilde
birinden duyulmuş klişeleşmiş laf inşaat demiri boyanıp veriiyor yok hiç düşürmez yok çok seker vs
bilmiyorsan kullanmadıysan yorum yapma benim yorum yapmamın sebebi ben kullananlarla çok konuştum ve gidip aldım aldım ki memnundu kullananlar
burda bilmeden etmeden yorum yapanlar kul hakkına giriyor ve alıcının kararını çeliyorlar buda satıcıları etkiliyor geniş düşünülürse :) :) :)
Hala kullanıyorum orta sertlikte konfor ve araç alçaltma amacıyla alınır.. İnşaat demiri diyenler merak ettim neye dayanak söylüyor ? Evde kayıp hr yaylarım var corsa için, karşılaştırdığımda ne hissedilir ağırlık nede göresel olarak fark var, tamam yanlış ama soğuk pres ile 2 cm daha alçalttım, ön takım son bakımda sapasağlamdı.. 60$ lık yay ülkemiz şartlarında 150 lira olmasının neresi acaip ? Pembe veya baskısız yayları saymıyorum, Bursada eğer üretiliyorsa satan arkadaş gerçekten salak, yap kendi markanı reklamını sat, he öyle satamaz diyen varsa custom coil bile satılırken yay zaten satılacaktır.. Varsa işlem göremeden kırılılan veya zarar gören bekliyorum, bidahada yazmayı düşünmüyorum fk konusuna, parası olan veya yol tutusun diyen adam tabiki gitsin eibach veya H&R alsın..
..