bigün uğrayacam emin ol :) vtec pasta için var daha doğuım günüme
Printable View
bigün uğrayacam emin ol :) vtec pasta için var daha doğuım günüme
ben şöyle temizinden bi 100 liradan başlarsınız diyordumda fiyatlarınız gerçekten iyimiş.Allah bol kazançlar nasip etsin:icon_tup:
bu sene gecti artık ama seneye, oglumun 2. yaş günü için otomobil pastayı sizden yaptıracağım, gerçekten işcilik mükemmel.. tanınmış bir pastaneye araba siparişi vermiştik.. atıyorum biz 200sx istediysek, onlar bize murat 131 göndermişti.. bu tarz bir benzetme yapabildim ancak :)
Fakat sizinkiler gerçekten harika duruyor :) Ellerinize sağlık
bizim uçak çok guzel olmuş yaa... Valla bayıldım.. Emegine saglık
bu sıkıntı çok var.. katalogda başka gerçekte başka olabiliyo çoğu yerde.. zaten bizim ustalar bile abi biz çok uğraşıyoruz normalde yarım saatte yaptığımız pasta diyolar ama yarım saatte yapınca da murat 131 oluyo işte :)
hatta şunu buldum şimdi ankarada çok meşhur bi pastanenin yaptığı şimşek mcqueen :) isim vermek ayıp olur yazmıyorum o yüzden
http://img339.imageshack.us/img339/7...0718154953.jpg
saol normalde daha ince uzun gerçek uçak formunda yapıcaktık ama müşteriler (2 tane yaptık şimdiye kadar) böyle tombul oyuncak kıvamındaki formu tercih ettiler :)
Hayirli olsun yeni yeriniz ustalarinizada helal olsun masallah bol kazanclar
iyide insan bunlara kıyıp yiyemez ki :D :D şaka bi yana hepsini aynı anda yiyebilirim sanırım harika olmuşlar :D
İstanbul şubesi ne zaman açılacak acaba ? :)
be bunları yemeye kıyamam buzdolabına dekoratif diye koyarım :D
Bu arada hepsi güzeller yapanın fikir verenin emeğine sağlık :)
kısa bi tarif alabilirmiyim nereside kalıyor yıldızın ?
hem tanışmış olalım hem tatlımızı yiyelim :)
saolasın :)
:) istanbul bizden büyük. bi 30 sene sonra falan belki :)
saol :) öyle bi yiyolar ki valla insanın canı sıkılmıyo değil :)
bekleriz ne demek :) turan güneşten yukarı doğru çıkarken üstgeçit var ayağında özsüt var.. 3 4 dükkan yanındayız..
yeniyor mu bunlar http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/acim.gif
istanbulda boyle yapanı yok işte keşke burdada olsa ama dediğiniz gibi bozulmayacak malzeme ile burayada gonderim yapabilirsiniz aklımın bi ucunda aşırı derecede beğendim
:D
kısmet büyük konuşmamak lazım burayı bi alnımızın akıyla oturtursak inşallah :)
ustanızla bekleriz :D sanayiye pasta göndermiyoruz :D
yani yazdığım şekilde pastada (tadında ekşime bayatlama kuruma vs.) kesinlikle bozukluk olmaz.. ama kargoda düşürürler atarlar tutarlar o sıkıntılı işte..
Alper cebini PM at kardesim önümüzdeki hafta arayacagım seni :)
Elinize sağlık abi çok güzel duruyorlar :) Köroğlundaki yerinize gelirdim o civarda otururken kapattınız galiba orayı,yeni yerinizi göremedim daha.Hayırlı işleriniz olsun Allah bol kazanç versin abi.
O çantayı gördüm dedim herhalde yanlış yere geldim :D gerçek sandım ilk başta :D Kızlar kıyıpta yiyemez onu çanta diye :D
Hepsi birbirinden güzel,bol kazançlar...