bigün uğrayacam emin olvtec pasta için var daha doğuım günüme
ben şöyle temizinden bi 100 liradan başlarsınız diyordumda fiyatlarınız gerçekten iyimiş.Allah bol kazançlar nasip etsin![]()
bu sene gecti artık ama seneye, oglumun 2. yaş günü için otomobil pastayı sizden yaptıracağım, gerçekten işcilik mükemmel.. tanınmış bir pastaneye araba siparişi vermiştik.. atıyorum biz 200sx istediysek, onlar bize murat 131 göndermişti.. bu tarz bir benzetme yapabildim ancak
Fakat sizinkiler gerçekten harika duruyorEllerinize sağlık
bu sıkıntı çok var.. katalogda başka gerçekte başka olabiliyo çoğu yerde.. zaten bizim ustalar bile abi biz çok uğraşıyoruz normalde yarım saatte yaptığımız pasta diyolar ama yarım saatte yapınca da murat 131 oluyo işte
hatta şunu buldum şimdi ankarada çok meşhur bi pastanenin yaptığı şimşek mcqueenisim vermek ayıp olur yazmıyorum o yüzden
saol normalde daha ince uzun gerçek uçak formunda yapıcaktık ama müşteriler (2 tane yaptık şimdiye kadar) böyle tombul oyuncak kıvamındaki formu tercih ettiler![]()
be bunları yemeye kıyamam buzdolabına dekoratif diye koyarım
Bu arada hepsi güzeller yapanın fikir verenin emeğine sağlık![]()
saolasın
istanbul bizden büyük. bi 30 sene sonra falan belki
saolöyle bi yiyolar ki valla insanın canı sıkılmıyo değil
bekleriz ne demekturan güneşten yukarı doğru çıkarken üstgeçit var ayağında özsüt var.. 3 4 dükkan yanındayız..
istanbulda boyle yapanı yok işte keşke burdada olsa ama dediğiniz gibi bozulmayacak malzeme ile burayada gonderim yapabilirsiniz aklımın bi ucunda aşırı derecede beğendim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kısmet büyük konuşmamak lazım burayı bi alnımızın akıyla oturtursak inşallah
ustanızla beklerizsanayiye pasta göndermiyoruz
yani yazdığım şekilde pastada (tadında ekşime bayatlama kuruma vs.) kesinlikle bozukluk olmaz.. ama kargoda düşürürler atarlar tutarlar o sıkıntılı işte..
Alper cebini PM at kardesim önümüzdeki hafta arayacagım seni![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Elinize sağlık abi çok güzel duruyorlarKöroğlundaki yerinize gelirdim o civarda otururken kapattınız galiba orayı,yeni yerinizi göremedim daha.Hayırlı işleriniz olsun Allah bol kazanç versin abi.
O çantayı gördüm dedim herhalde yanlış yere geldimgerçek sandım ilk başta
Kızlar kıyıpta yiyemez onu çanta diye
![]()
Hepsi birbirinden güzel,bol kazançlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)