Alper sana calışanlarının elinize sağlık bence enfes görünüyolar.
dn: sen daha iyibilirsin tabi ama emegin hakkını az kalıyo gibi fiyat. burda normalin biraz (3d yada/divan peliti vs söylemiyorm bile) senin sunuyaptıgın fiyatlara
Alper sana calışanlarının elinize sağlık bence enfes görünüyolar.
dn: sen daha iyibilirsin tabi ama emegin hakkını az kalıyo gibi fiyat. burda normalin biraz (3d yada/divan peliti vs söylemiyorm bile) senin sunuyaptıgın fiyatlara
1881 - 193∞
Abi çok güzeller... Emeğinize sağlık...
Sevgililer günü için bir tasarımınız varmı acaba![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
elinize ve emeğinize sağlık
sevgililer günü için muhtemelen çok yoğun olacaksınız ama çantayı istanbula kargolama şansınız olur mu acaba![]()
masallah alper ALLAH bol kazanc versınbu ısı esımın ıkı tane arkadası yapıyor(sıhırlıspatula), yaptıkları ınanılmaz. cok eglencelı ve guzel bı ıs bence
![]()
Alpercim, harikalar...
Bu arada bakarken 250 300 dür diye tahmin ettiğim fiyatların max 100-120 olduğunu öğrenince de oldukça şaşırdım, Allah bol kazançlar versin...
Jantmax için yaklaşık 10- 15 kişilik yapıp kargolarmısın, hesap numaranı pm atarsan havalesini yaparım, teşekkürler
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
mükemmeller ya. fiyatlarda çook çok uygun o emeğe göre.. kargoda taşınırken poku çıkar mı acaba? doğum günüm olmasa da, bi vtec yaptırıp yemek istiyorum![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
elinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor.
butik pastacılık kursu araştırıyorum hobi olarak, öyle bir eğitiminiz var mı?
çok güzeller cok hosuma gıttı dedıgınız gıbı kargo olayı sıkıntı olmasa sipariş vermek isterdim fiyatlar cok makul
dukkana gidenler...şu içinden çikileta pörtleyen garip tatlıdan yesinler kesinadını bilemedim şimdi...
bu arada ben bir kaç pastanın yapılışına şahit oldum böyle bir emek şekli yok...bana bir pasta için 1000tl verseler yapmam hakkaten sevmek lazım yapmak için...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)