3d tünay yapsanıza pasta şeklinde![]()
Sımdı farkettım sanırım BıgChefs ile anlaşmalısınız oyle bır durum soz konusu ıse bu pastaları oradan da temın edebılırmıyız ?
attım
buraya taşındık iştegündüz kaytarabiliyorum ama akşamları mutlaka ordayım, bekleriz
valla ciddi ciddi arayıp soran oldu yemesem saklasam nolur diye.. maketini yapalım seneye bozulur kokar bu dedik
öyle aslında ama yeni açılmış bi yer için doğru strateji bu diye düşüniyoruz şimdilik.. mesela divana gidip fiyat almışlar 500lira aynısını yapar mısınız dediler yaparız dedik yaptık 220 lira gibi bişey aldık ücret de.. bi 3 5 ay sonra kilo hesabı değil de kişi hesabına sabitlemeyi düşünüyoruz bakalım.. ama şimdi öncelik tanıtım olduğu için hakkaten biraz düşük.. 3 saat uğraştık bu gün bi pasta için 50 lira.. normalde 3 saat dur şurda 50 lira veriyim dese biri durmam valla
sevgililer günü demosu çıktı kalpli üzeri çiçekli falan bişey ama ben sattım onu müşteriye.. sonra çok kızdılar meğerse bi restorana gönderilicekmiş fotoğrafını da çekmemişleryarın yine demo yapılıcak bakalım eklerim buraya da
valla ben yollarım bozulma da olmaz kekinde tadında ama atarlar düşürürler kargoda gibi şeylerden korkuyorum..
saol abi valla rutine bindikçe çok eğlencelilikten çıkıyo biraz ama ekmak parası
saol abi hangi pastadan olucak ki bu bi de ne zamana
saolasın..
valla bilemiyorum işte hiç olmadı bi gönüllü kurban istiycek kargoyla.. bakıcaz bişey olup olmadığına
şimdilik yok malesef ama funda nın vardı biz komşuyken.. devam ediyo olabilirler hala..
bi kargo şirketi bulıyım da yarın sorıyım ciddi ciddi kırılacak eşya statüsünde gönderirsek ne olur diye
teşekkür ederiz saolun
angaraya yönelik şeyler yapmak lazım.. pavyon temalı pasta falan
yarın araştırıcam kargo olayını size de dönücem.. mng nin galiba aynı gün teslim şeklinde bi kargosu varmış..
teşekkürler
bi tünayK kolay yapılmıyodüşündük tartıştık, gözümüz kesmedi
valla 1 kere yapanlar 1000pişman combo ahaha
tünay anlatmış durumu herhangibi yerle anlaşmamız yok malesef..
sevdiği şeyi net tepit ettikten sonrası kolay yada herşeyden az az serpiştiririz
olmadı daha çok da istiyorum aslında ama maketini yapıcam bunun bakalım ondan sonra spariş gelir muhtemelen.. ama canon yaparım ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)