Güzeller baya, özellikle Half Life çok gerçekçi.
Yeri de bana yakın bundan sonra pasta siparişleri sizde![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
valla yapardık bişeyler ama ankaradayız..
saolun
kargo vs gibi yöntemlerle göndermek imkansızmış onu anladık. aklıma sadece otobüsle göndermek yatıyo.. gardan alabilme imkanınız varsa bi antalya otobüsüne teslim edebilirim aslında..
şahanın pastası ve müşteriler tarafından çok beğenilen notubaya bi çaldık abi notu kusura bakma
afiyet olsun masrafa soktuk seni desene
evrenin pastası
YuSuFJaN_K nın pastası
estafrullah daha yolun başındayız
afiyet olsun
bekleriz her zaman
kısmet.. saolasın
bu da tünayın pastası.. mastır yapan eşine nasıl destek olduğunu pastaya yansıtmaya çalıştıkkoltukta oturup tv izleyen tünay.. buarada laptopta da tech açık
tünay detay
![]()
Şahan ın notu bizde arakladık huahu güzel kısa öz olmuş ama onada teşekkür edeyim buradan
Half life ta çok güzel olmuş abi ellerine sağlık bi 106 çalışması yap sen doğum günümde kendi egomu tatmin için kendime 106 pastası alayım![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
böyle bi iş yapan tanıdığımızın olması iyi oldu fiyatlar da gayet güzelillaki bir gün başvurulur
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
istanbula göndermek gibi bi şansınız galiba yok
çok güzel hepsi
hortlatmış olayım , işlerde sizin de parmağınız var mı bilmiyorum ama ustalarınız tam sanatçı.Facede de rastlıyorum ara sıra.Gerçekten harika.
Haftaya bi gün kız arkadaşımla geleyim pasta yemeye hayırlı işler
Elinize sağlık cok güzel,
fotoğraf makinesi yaptırabilme imkanımız var mı ?
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Face den takip edelim konuyu herzman takip edemiyoruz. Cok guzel islerillaki bigun lazim olur. Takipteyiz alper aga
Ankara ya geldiğimde lazım olucak belli kiBu arada ellerinize sağlık, sanat budur iştee
İnsanların böyle şeylere ihtiyacı var, başarılarınızın devamını dilerim, hayırlı işler. : )
Mesaj kutunuz dolu,o yüzden burdan yazayım.1 yaşına girecek kızım için değişik en az 20 kişilik bi doğum günü pastasına ihtiyacımız olucak.Yardımcı olabilir misiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)