Hay ağzına sağlık abicim, çok güzel yazmışsın :)
Printable View
Hay ağzına sağlık abicim, çok güzel yazmışsın :)
yazmıyım yazmıyımm diyorum ama zor tutuyorum kendimi şu sıralar hepten çoğaldılar.. laa şu kendini bişey sanan her ota boka atlayan adamı yazdığına konu açtığına pişman eden tiplerede hastayım eee yemin ederim her şeye zıplamasalar olmuyo hatırları kalır... bi bitmedinizz...
benimde başıma gelmişti sınav sırasında bi olay 3-4 sene önceydi sanırsam K plakalı astra gsi vardı ozaman. avcılarda sınava gitmiştim. şansa dışardan arabayıda görüyodum. bi ara gözüm takıldı kaputta 2 tane dingil oturuyodu. ama içim içimi yedi o sınavdan çıkma süresi dolana kadar. hoca çıkmak isteyen çıkabilir dedi direk verdim sınav kağıtlarını dışarı nasıl çıktım hatırlamıyorum resmen ışınlandım.. arabanın başına gittim yaa dedim bilader manyakmısınnn spor gazetesi... kaputa oturulurmu kalk şurdan falan elemanlar bi şaşırdı noluyo gibisinden. camdan şansa gördüm sınavı bırakıp çıktım sizin yüzünüzden ya babanın malımı oturuyosun git kaldırıma otur diye baya bi bağrındım falan :D şimdi düşünüyorumda o yaptığım yüzünden 15 ay askere gittim :D değdimi değmedi.. niye anlattığımıda bilmiyorum neyse :D
bu şeref yoksunu varlıklara en çok kızdığım nokta ebesinin köründeki okula sınav çıkarıyorlar. be karaktersiz pazar pazar niye trafik oluşmasına sebep oluyorsun. yakın yerlere yollasana insanları.
geçen başka birşeye şahit oldum. bi arkadaşıma tesadüfen o hafta mahallesinde çıktı sınav. bide baktımki sınav yerine arabassıyla gelmiş. bu ne biçim memleket parketcek yer yok yha dedi. bende dedim be g.t herif evin 4 sokak ilerde niye arabayı çıkarıyorsun yürümüyorsun. bazısıda anasının karnında gti la doğmuş sporgazetesi. adam 4 sokak ilerdeki okula arabayla geliyo.
cüzdanı evde bırakmıştım zamanında, cebimede gidiş dönüş taksi parası ne olur ne olmaz diye +50 lira almıştım, bir tek kimliğim, sınav giriş kağıdım, kalemlerim.. başka hiçbir eşya yok üzerimde..
Girerken kapıdaki polis kağıt paralara taktı,bunları ne yapacaksın diye..
Eve gidiş dönüş için lazım onlar dedim,
Evin şehir dışında mı dedi,
Kardeşim hastamısın dedim, cok istiyorsan al parayı neyin peşindesin sen dedim,
Tartışma başladı..
O günü sınav yerine karakolda geçirmiştim :) Sonrada sildirdim kaydımı kuydumu zaten..
Bu ülkede insanlar birşeyi yapmak istemiyorsa, hele hele bu ileriye dönük güzel birşeyse, eminim haklı bir sebepleri vardır.
Ne kadar atarlı arkadaşlarımız varmış haberimiz yok
Öss de de aynısnı yapmıştım ama ruhsata. Ta Pendiğe vermişler sınav yerini, ben ümraniyede oturuyorum. Otobüsle gitsem sabah ezanına müteakip çıkmam lazım.
Cep tel, vs arabaya bıraktım. Rusat ve anahtar var sadece, anahtar ki asla anahtarlık kullanmam ve clio anahtarı belli hiç bir aktivitesi olamayacak anahtar yani. Almadılar ruhsata biel olmaz diyo. Git bırak biyere banane diyo. Bakkala gittim herkez bırakmış anahtarını para falanda istemiyo. Bende verdim anahtarı ama ruhsatı vermedim git arabayı al senin olsun der gibi. Mecbur soktuk çorabın içine :D
Zaten otobüslerde bomboş oluyor her 10 dakikada bir geldiği için. Hiç binememe gibi bir riskin söz konusu değil.
Çok güzel yazmışsınız ağzınıza sağlık. En çok ta 3 tane şerefsiz kopya çekti diye tüm millete ızdırap oluyorya ona sinir oluyorum.
ben başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim konunun buralara kadar gelcegini bilsem yazmazdım... madem ki begenmedin madem ki sana etik gelmedi yazma kardeşim bişey okuma saçma sapan yorumlar yazmanın hali yok.. iyi niyetli arkadaslara değil lafım lütfen kimse alınmasın, yanlış anlamasın. tek tek alıntı yapıp cvp vercek halim yok ortaya karışık yapıorum yarası olan gocunur.. iyi niyetli arkadaslarım kendini belli etti ve koca bir teşükkürü hakketti saolun...
okumak cahillik alır eşeklik baki kalır demişler sanırım bu konu içinde geçerli üzerine alınanlar alınabilir
kaç zamandır sınava girerim hep okulun içine bıraktım arabayı sadece içerde yer olmayınca kapıyı yarım kapatıyorlar
Okulun içindeki otoparktan para alanlar var :)
yanlış anlamayında bunu yazdınız konuyu açtınız ne oldu ne değişti onu anlayamadım ben
sonuç olarak fok balıkları çok yanlız diyip gidiyorum :)
Forum ortamı olduğu için. Yani forumda birşeyler konuşulur tartışılır paylaşımda bulunulur.
Bu konuda çoğumuzun başına gelen ve bizleri zorda bırakan bir konu olduğundan açılmış ve forumda bu tür konular için ayrılan sohbet bölümündedir.
Hiç bir şey olmasa içimzii dökmüş olduk ve bizimle aynı zorlukları yaşayan kişiler olduğunu ortak düşünceler olduğunu anlamış olduk. Sohbet oldu yani :)