Bunun için konu açılması uygun oldu mu bilmiyorum ama eminim benim gibi çoğu kişi bunları izlemenin yolunu aramıştırAhanda linki bırakıyorum aşağıya torrent falan kovalamadan izleyebilirsiniz.
Watch Online The Grand Tour - Watch Series
Bunun için konu açılması uygun oldu mu bilmiyorum ama eminim benim gibi çoğu kişi bunları izlemenin yolunu aramıştırAhanda linki bırakıyorum aşağıya torrent falan kovalamadan izleyebilirsiniz.
Watch Online The Grand Tour - Watch Series
Amazon prime uyeligi alin senelik ya da aylik , bi para tutmuyo zaten sonra her cuma izlersiniz![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bence hiç eski tadı yok.
Hele şükür ben de niye konusu açılmadı diyorum. Bu adamların hastasıyım ilk sezon iyi değildi ama bu sezon çok güldüm ben de burdan izliyorum. Hatta İngilizce altyazılı herşeyi buradan izliyorum.alin lazım olur.Watch The Grand Tour 2 (2017) Full Movie on FMovies.to
Hiç kaçırmadan her perşembe yeni bölümü izlerim![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Allah razı olsun ya Walla özlemişim bunları
turkcesi icin
Buyuk Tur 01 (S01E01) The Grand Tour – OtoBelgesel
Yeni sürücüleri efsane hatun. Hem güzel hem ayı gibi araç kullanıyor. Abbie Eaton adı.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ben aldım amazon prime üyeliği 2 sezondur öyle izliyorumBence gayet iyi ilk sezonki celebrity brain crash kısmını celebrity F-ace off ile değiştirmeleri çok yerinde oldu. Çok saçmaydı brain crash
![]()
ilk sezonu izlemiştim.
nedense Top Gear gibi keyif vermedi.
Biraz sanki zorlama olmuş. Orda yaptıklarındna farklı olmak zorunda olduğu için bazı şeyleri uydurmaya çalışmışlar.
pist eskisi gibi değil. çok yavaş ve küçük geldi.
Belki sonradan toparlamışlardır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)