küçük arabadan 300 500 1 lira yapıp 5 kere ugrasmaktansa biraz daha büyük araba alıp ayda bitane vermen kısmetin varsa 2 3 tane yani nacizane ...
Printable View
küçük arabadan 300 500 1 lira yapıp 5 kere ugrasmaktansa biraz daha büyük araba alıp ayda bitane vermen kısmetin varsa 2 3 tane yani nacizane ...
daha cok kar edebilicegin araba büyüklük herkese göre degişebilir çünkü rakam büyüyüp uygun bulunca daha çok kar edebiliceksin büyük arabayı bozdururken daha çok zarar ederler araç sahipleri
bence rakam aralıgın mesela 2.el sitesinden en düşük araca bak marka model doluluk olarak araba orda en uygunu aynı kriterde bi araç ise senin alacagınla sallıyorum sitede senin alıcagın araba 60 liraysa sen 54 e alıp 58 diceksinki cazip gelsin illaki bunları biliyorsundur fikrim sadece e bizde ticaretle ugrasıyoruz girip cıkmadıgımız sey kalmadı:)
aynen arkadaşa katılıyorum..
küçük arabalar zaten sürekli giden araçlar piyasası belli ama biraz daha sınıf araçlar bozdururken ucuza alırken sınıf araba diyip pahalıya veriyor galericiler bile. ***** site ilanlarını yada çevreni çok iyi takip edip sıkışan ve aciliyeti olanları denk getirip avantajlı olabilirsin..
[QUOTE=brs852;6615836]kesinlikle büyük aracın kar-ı daha büyük olur peki bu hasarlı oto ile ilgili fikrim konusunda ne düşünüyorsunuz ?[/QUOTE
ancak plakalı sahibinden bulucan tek nokta hasarlı rakam uygun olcak neden olmasın parana göre arsa al yatır 1 sene 2 sene katla paranı madem ole:)
hasarlı oto için sanayi çevren çok iyi olmalıki herkezin 5e yaptırdıgını ssen 3e yaptırmalısın eger yapabilirsen çok iyi
honda piyasası çok iyi özellikle 97 2001 arası sedan manuel 1.6ies bulursan 1-2 oynama yap sat ***** sitenin vimli adamları var mesela bu konuda 1.4is de alıp satabilirsin
sanayi çevrem çok iyi mekanik kaporta tamirini daha ucuza yaptıra bilirim...
honda piyasasını takip edicem...
sanayice cevren iyiyse bence bu işi yapmalısın kazalı kazasız farketmez piyasada çok tutulan vatandasın ,alım gücünün yettiği aracları tercih etmelisin hondayı yazmıştım zaten bunun yanı s,ıra dizel cliolarda hareketlidir bana kalırsa 15-25bin arası arac alıp satmalısınız
yardımlar için çok sağ olun arkadaşlar...
Kaliteli bi şarküteti kasap açabilirsiniz gıda işi ger zaman kazandırır güzel semte şık bi dükkan iyi tutar ;)
Çıkma oto parca işide olabılır tabı 50 bin tl ıle bıraz zor gıbı gorunsede düşünülebilir elımde 3 bin param vardı yaza araba almak için biriktirdigim ***** ögrencıyız :) gecen hafta izmir tirede 91 kartal buldum on sagdan kazalı aldım parcalıyım satayım dıye 800 tl ye aldım ve cuma günüde oldugu gıbı 2.250 sattım düşünülebilir :)
30 masalı bi net cafe güzel bi yerde iyi gider. Mahalle aralarına falan güzel gider. Yanınada 4-5 playstation atarsın.. pes oynar zaten millet çoluk çocuk toplaşır. Bi yandanda tost, sıcak-soğuk içecek satarsın aynı zamanda..
Bir de çocuklara silkroad metin2 knight falan alıştırırsın masalardan kalkmazlar :D üstüne birde oyun parası satarsın uygun alır pahalı satarsn :)
Yapılabilir bu iş Hatta baya bi düşünülmeli
arkadaslar cafe işine nasıl bakıyorsunuz ?
her evde bir bilgisayar olduğundan sıcak bakmıyorum bakamıyorum açıkçası
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4406334/detay#
şöyle bir leonu alıp hurdaya çıkarıp parçalarsak kar eder miyiz ?
çok merak ettiğim bir konu var.. sadece playseat olan bir kafe varmı?
Öyle diyorsun da.
Geçen bi arkadaşımın yanına gittim int cafede çalışıyor. 30 Masa var ordada. Öyle yeride pek iyi değil. Günde 150-200 lira arasında para giriyormuş kasaya. Cumartesi pazar full çekiyormuş hatta. Cafenin aylık gider 1000 lira olsa gerisini siz hesaplayın.
playseat ile ilgili bir bilgim yok
devren oto yıkama falan iyi olabilir sonuçta ölmeyen bi iş ve devamlılığı var iş düzgün yapıldığı sürece !!
Öz dayımın iş hanının altında var oto yıkama yeğenine vermiyor gidiyor başkasına veriyor bizde ne yapsak diye düşünüyoruz burda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4406334/detay#
Leonu parçalama fikri nasıl ne diyorsunuz kar yaptırır mı ?
Yok mu fikri olan ?
genelde öyle olur zaten :) arkadaşım burada kelepir bi oto yıkama aldı devren 22 bine aylık 3-4 bin arası net geliri var elini sürmüyo en dolu hali 4 araç alıyo günlük sen düşün :) hani yatırılan paraya bakarak bence fena olmayan bi fikir...
Yıkama işi güzel iş
Leon ile ilgili düşüncelerinizi bekliyorum
sex shop olabilir. 50k ya ciddiyim ;)
yıkama işini 5-6 yıl yaptık 2004-2010 yılları arasında 2 iş yerimiz vardı bi yer sadece yıkama diğer dükkanımız kuaför-detay temizlik vs.vs... idi çok güzel paralar kazandırdı bize.. herşeyden önce sağlam 3-4 elemanın olucak Yıkamayı herkez yıkar.. ilacı-köpüğü sıkar geçersin önemli olan araç silme ve kurulamada o işte çok titiz ve her aracı aynı tempo ve özenle kurulaman ve temizlemen lazım, ben işimin başında dururum sürekli kontrol ederim diyorsan yıkama işine gir derim.. + olarak çevrene güvenerek iş yapmanı önermem gelcek olan zten gelir sen yeni müşteri yei potansiyel toplamaya bakıcaksın yaptığın işle.
Çevreme güvenmiyorum kesinlikle kendim işimin başında durucam.. Bu arada kız istemeye gittgmzde sorucaklar ne iş yapıyorsunuz sex shopum var hahaha
çanakkale de babamın bir arkadaşı bu sektorle uğraşıyor. Şuan gerçekten durumu çok iyi hatta ıkıncı subesını açmak için bizim kiralık bir evımız vardı onu istedi de vermedık :D kendı demıstı sırf ınternetten aylık 5000 tl kadar sıparıs gelıyormus bir ürün en az %20 kar bırakıyormus zaten alan müşteri kesimi o paraya acımaz bence :)
araç alım satımda vergi gelmiyor mu 1 sene içinde 2 veya daha fazla alım satım yapınca?