Bizim burda vardı rahat bırakmayınca görevliler dükkana geçtiler, ziyaret edemedik ama yakın olursanız toplanıp geliriz :)
Printable View
Bizim burda vardı rahat bırakmayınca görevliler dükkana geçtiler, ziyaret edemedik ama yakın olursanız toplanıp geliriz :)
O is yas size birakmazlar , bence basiniza is almayin derim yok yere
iyi güzelde :) o işin bi gideri keşke tezgahla pilav olsa :)
500 kazanıp yaralanma hatta öldürülme riskin var istanbul burası dediğin iş sektör işi değil tamamen kara borsa gibi
adam 3 5 kuruşun peşinde sen gidicen tezgah açıcan adam sana iş yaptırıcak ? istanbulda :) en az 8 kardeş olmak lazım
iş yapıcaksan temiz iş yap.ole yok pılav yaptım bunu satayım la olmaz o işler.
ki seyyar olayı snn gıbı bı unı ogrencısı ıcın cok gereksız.
hadı durumun yoktur evlı barklısındır en son carem bu dersın dene denir ama sen kendine fantazi arıyosun.
Midyecilerin tek bir aileden geldigine dair soylentiler var :)
Riskli is tabi ki bildigin 20 senedir yasadigin semtse ve orada bu islere bakanlarla muhabbetin iyiyse olabilir. Yine de bir sure arkadas grubuyla gec saatlere kadar takilmak lazim.
Şirinevler'de zaten alayı da yığınla. Özellikle geceleri meydan açık bir avm'ye dönüşüyor. Ciğerci, sac tavacı, kokoreççi, köfteci, dürümcü, tantunici, çiğ köfteci, pilavcı, midyeci.. Ne ararsan var. O civarda tutunman çok zor olur.
Antiparantez konu açılmışken hazır; Kokoreççi Ramazan vardır meydanda. Ciddi anlamda güzeldir adamın kokoreci. Kuzu kokoreçtir ve ağızda dağılır gider. Şampiyon vs. halt etmiş derim onun kokorecinin yanında. Zaten bi onda sıra oluyor akşamları.:D
Oradan yolu geçip de, kokoreç sevenlere tavsiye ederim.:)
Valla İstanbul gibi bir yerde bu tarz bir iş, hele olaylardan uzak kalarak... Söylerken bile tezat oluşturuyor.
Hacı Sen Pilav Yedirirsin Onlarda Helvanı Yedirir Akıllı Ol Bence :D
adamın .... kan alırlar diyim parsellenmiş işlek yere tezgah açtığın an bitersin.parsellenmemiş bir yer buldun diyelim iş yap sağlam birisi sen sağlam değilsen eğer yine bitersin.anlıyacağın arkanda sağlam aşiret olucak belediye zabıta polis olursa iş dediğini gibi gunluk 500 temiz yerine göre ;)
fantazi demeyin belediye ile gidip anlaşıran vergisini ödersen en kalabalık caddede bile satış yapabilirsin ve diğer tezgahlar sana yanaşamaz bile çünkü arabanda belediyenin resmi yetki belgesi olur. aksine sen onları barındırmazsın. yeterki resmi olsun.
seyyar araç izinleride çok ucuz değil belediye ile bir görüşmen gerek. kaçak göçek yapıcaksan çok zor iştir. işte o zaman çevre ve zabıta ile iyi iletişim ve ........ gerekir. resmi yapabilecekmisin bir belediyeye git. ondan sonra yap. gayri resmi olucaksa yapma bulaşma başın belaya girmesin sicilin bozulmasın.
adaş sirokkonun bagajındamı satacan? e46 nın bagajında mı? ne gerek var iste babandan para yollasın, sende kendiki itle köpekle münakaşaya sokma ;)
bak yeşilköyde yapıcaksan ben yerim :D
Bence hiç fantaziye gerek yok
Midyeciler baska illerde de mardinli denk geldim
Baya bi:)
Diger turlu kagit ustunde evraklarin vs tam olabilir ama dedikleri gibi rahat birakmazlar bence bu isler garip valla :)
Arkadaşım hevesini kaçırmıyım ama çok zor işe giriyorsun. o yüzden yol yakınken kendini bitirmeden vaz geç bu sevdağdan.
1. İzin alman çok zor ben daha belediyeden ruhsatlı pilavcı göredim. Çünkü bu tarz olaylar lanet prosedürleri var.
2. Yer durumu bulman kimsenin alanı olması hemde yol geçen bir y r olması.
3. imalat süreci özel birşey yapmak istiyorum diyorsun maliyetli olucaktır normal bir arabaya göre.
Onun harici iki adet seyyar meyve sucu ve büfe kurdum ki meyve sucunun (şaşkınbakkal boynerin kahveci olmadan önceki turuncu yer bilenler vardır belki) ortaklarından biri baş komiserdi o bölgenin oyleyken bile kurulum sırasında belediyesi zabıtası sağlık bakanlığı polisi insanı mahvediyor.