Öncelikle bildiğim bi bilgiyi aktarmak istiyorum ben Eyüpsultanlıyım burada bi pilavcı abimiz var onunla daha önce bayağı bi muhabbetimiz olmuştu adam çok tutuluyor ancak sıkıntıları şu; Zabıta abiler yakaladığı zaman arabada ne var ne yok alıyor kırıyor atıyor cezası yok...
Onun zararı sana 1 araba Karaköy'de 500TL onunla beraber, 1 Tüp 20TL, 4 Sandalye 20TL, 1 Ayran Deposu 30TL, İçine akşam için Florasan lambası,30 TL,Pilavı sıcak tutacak tesisat + Zabıtanın döktüğü pilavlar ayranların zararı hep senden gidecek bu bi gerçek ortada sivil gezen zabıtalar çok bi anda üstüne çöküyolar pilav yiyeceğiz ayağına.
Bu işi ruhsatlı yapmak istersen belediye arabalara ruhsat vermiyor, simit,kestane,mısır haricinde.
Ve bu işleri yapanlar çevrede hep birbirini tanıyan insanlar bi yabancı olduğu zaman mutlaka işkillenecekler ve seni ortadan kaldırmaya yer arayacaklar bu ortadan kaldırmadan kastım insan oğlunun ne yapacağı belli olmaz adamına göre değişir,Önce bi tehdit ederler sonra sen kulak asmazsın bi gelip döverler sonra dersin ki size inat yine buradayım bu sefer öldürürler o yüzden bu işler sakat işler tavsiye etmiyorum :) Elimden geldiğince açık anlatmaya çalıştım, yeni işinizde hayırlı işler pilavınızı yemeye geliriz :)