Olur batucan eger gidicem diosan biz 2-3 arkadas gidicez onlarla konusuym haberleselim:)
Printable View
La Akhisar şurası biraz tempolu gitsen 40 dk da ordasın :D
Adamın arabası benzin cok yakar :p
30 liraya cesme :D haha
toplasıp 5 er lıra atsın gıdenler :D
Tekirdağ'dan deplase yapmak gibi bir kaşıntı tuttu, benzinli polo classicle azıcık hesap yaptık, aşk maşk yalan oldu:D zaten bursa'nın ses kısıklığı 2 gün sürdü akü:D
hayırlı yolculuklar olsun şimdiden, allah boğazınıza zeval vermesin:)
karsı taraf evet.komple tarzan ıste :D
gırerken benım kapıson gozukuomus,sakladım sanıyodum.ılk gırdım trıbune.bı tane fener atkılı elemanı dovuolardı.buca macında bucalılar daıgnıktı ,bu yuzden kendıme guvenım tamdı :D kapıson da gozukmuo dıye rahat rahat gıderkene ;
komple yesıl sıyah guruhun ıcınde kaldım 1 anda :D 1 de .bnenın bırı bagırdı "bak lan cımbomlu maca gelmıs!" dıye. :hahaha: hemen g.tun g.tun kacıp polıse sıgındım heaheuea sonra gordum kı bızımkıler trıbunun yarısını zaten ısgal etmıs.robocopları gecıp onlara katıldım.sonra bılındık manzara.analar avratlar pıller torpıller havada ucustu :p o macta cıkan patlama seslerı hep ıcımızde patladı maalesef,onumdekı cocugun kafasına pıl geldı felan :):) kafa goz dagılmadan 1.5*2 saat gec olsa da tek parca eve donduk :) bı daha .kseler bılmedıgım trıbune, bılmedıgım yerden gırmem :D yasadıgım .ot korkusunu bı ben bılırım heheha