constantine_502 Nickli Üyeden Alıntı
sistem aynı sadece biri elektronik diğeri manuel. elektronik olanların altta bir sensörü var onlar arazide sorun yaratıyor sadece ama onun içinde çok güzel koruma saclar var. sorun olmaz yani istediğin modelini al. 2004-2005 mekanik 4wd ye alma 2006 ve üstü elektronik. 2006 ve üstünün torpitosu yeni tip, tamponlar vs makyajlı özellikle konsol çok daha şık. ben yükseltme kiti + 30*9,5 mt lastik + snorkel + telsiz + vinç + lgp ile kullanıyordum :) çok fazla memlundum. resmen bozulmuyor. lpg ile ilgilide atiker takan arkadaşım vardı rolentide sorun yaşadı çözemedi. ben stefenelli kullandım çok çok memlundum. benzinde yakıtı fazla bilginiz olsun. kullanacağım derseniz lpg şart gibi. dif kilidi duruma göre takılabilir. arkada mekanik kilitler takılıyor çok da verimli oluyor ama lastikler çok çabuk bitiyormuş. onun yerine arb nin habalı kilitleri var o da kompresörüydü kilidiydi derlen 3000 liraları buluyor. ramakdan tam emin değilim ama bu civarda. onun haricinde büyük lastiklerle çok şık duruyor. 1,3 motora göre performansı gayet iyi zaten arazide low viteste canavar oluyor çıkamayacağınız yer yok. aks araları kısa olduğundan çoğu aracın altının oturduğu lastik kanallarına düşmeden ortadan ilerleyebiliyorsunuz :) arazide çok çok başarılı çünkü hafif ve kısa. yaklaşma - uzaklaşma açıları çok iyi.