İlk defa duydum bu markayı Aldıysan Hayırlı ugurlu olsun
Printable View
İlk defa duydum bu markayı Aldıysan Hayırlı ugurlu olsun
ben bunları okuduktan sonra daha ne yazıyım gulmekten oldum Allah iyiliğinizi versin yaw :D
hayırlı olsun tugral fazla barnaklama bozulmasın :D hueuhehue
saol buura yaw piç ettiler daha teyp elime gelmeden :D
guzelmıs BT ve USB ozellgıde guzel acaba hangi codecler guzel codeclerı cozuoysa eger gercekten dusunulebilir
Gösterecem onurcum az kaldı arkalara 16" jantlarımı alim kapalı alanlarda yanlarken (yanlamaya uurasırken :) ) beni izliceksiniz :)
arkadaş sen gidip arabanı yapsana delirtmeyin adamı yaw... 16 mı istiyen var bende veririm ucuza alla alla, eksiklerini tamamla sonrada drifte gel!
Abi kızma yaptırıyorum bu hediye gibi bişe :) Bak dif. %100 kilitledik, Manifold aldık daha 1 ay oldu arabayı alalı :) Gelecek ay da turbomu alırım, Conta takımı felan 1er ay arayla derken tamamlarız :) 16larını satarsan alırım hemen bu arada. Arkaya jant bulamıyorum ya wolkswagen cadylerinki 5 bijon kara jant buldum. Spacerleri sökmeden onları takabiliorum. Spacerleri söküp kücültmek istiorum jantları ama
ne veriyosan alırsın, takarsın.. duruyolar evde drift lastikleride hazır üstünde :)
im4mist@hotmail.com sen bana gökten zembille indin :D eklesene abi konusalım
Kardeş hayırlı olsun yeni teyp. Çok ballı adamsın hep böyle düşeşe getiriyosun. Toshiba tabanlı bir ürünse sağlam birşeydir muhtemelen, güle güle kullan. Neyse gelince bakarız artık tadına. ;)
La olm Kadir bütün taburla ahbab olduk sana ulaşamadık haala :D Cep mep alsana ulasamıoz sana :D