itiraf et Tuğral , nerden yürüttün ? :D
Printable View
itiraf et Tuğral , nerden yürüttün ? :D
İlk defa duydum bu markayı Aldıysan Hayırlı ugurlu olsun
ben bunları okuduktan sonra daha ne yazıyım gulmekten oldum Allah iyiliğinizi versin yaw :D
hayırlı olsun tugral fazla barnaklama bozulmasın :D hueuhehue
saol buura yaw piç ettiler daha teyp elime gelmeden :D
guzelmıs BT ve USB ozellgıde guzel acaba hangi codecler guzel codeclerı cozuoysa eger gercekten dusunulebilir
Gösterecem onurcum az kaldı arkalara 16" jantlarımı alim kapalı alanlarda yanlarken (yanlamaya uurasırken :) ) beni izliceksiniz :)
arkadaş sen gidip arabanı yapsana delirtmeyin adamı yaw... 16 mı istiyen var bende veririm ucuza alla alla, eksiklerini tamamla sonrada drifte gel!
Abi kızma yaptırıyorum bu hediye gibi bişe :) Bak dif. %100 kilitledik, Manifold aldık daha 1 ay oldu arabayı alalı :) Gelecek ay da turbomu alırım, Conta takımı felan 1er ay arayla derken tamamlarız :) 16larını satarsan alırım hemen bu arada. Arkaya jant bulamıyorum ya wolkswagen cadylerinki 5 bijon kara jant buldum. Spacerleri sökmeden onları takabiliorum. Spacerleri söküp kücültmek istiorum jantları ama
ne veriyosan alırsın, takarsın.. duruyolar evde drift lastikleride hazır üstünde :)
im4mist@hotmail.com sen bana gökten zembille indin :D eklesene abi konusalım
Kardeş hayırlı olsun yeni teyp. Çok ballı adamsın hep böyle düşeşe getiriyosun. Toshiba tabanlı bir ürünse sağlam birşeydir muhtemelen, güle güle kullan. Neyse gelince bakarız artık tadına. ;)
La olm Kadir bütün taburla ahbab olduk sana ulaşamadık haala :D Cep mep alsana ulasamıoz sana :D