01.03.2008 tarihinde bir alışveriş mağazasından cep telefonu satın aldım.Telefonu satın alırken bana düşmeye kırılmaya ve çalınmaya karşı bir sigorta yaptılar ücretini ödedim yaptırdım.Aradan 1 hafta sonra cep telefonumu köşeye çarparak ekranını kırdım.Satın aldığım yere giderek problemimi anlattım onlarda bana telefonumu İstanbula göndermemin gerektiğini belirttiler.Bende onların göndermesini istedim onlarda ben gönderirsem daha kısa sürede benim elime ulaşacağını söylediler.İstanbul merkese telefon açtım konuyu belirttim poliçemde telefon düşmesi kırılmasını karşılamadığını söylediler.Hemen satın adlığım yere koştum ve olanları anlattım onlarda bana telefonumun gasp edilirken yere düştüğünü gidip polise anlat rağor tuttur git telefonun yenisini al dediler.Bende böyle yalan söylemek istemediğimi ve benim telefonumun nasıl garantilediklerini söyledim.Firmanın ana merkezini aradım ve telefonda bi küfretmedikleri kaldı.Sonra aldığım yere giderek telefonumu garantilediklerini ve telefonumu yaptırmalarını istedim .Onlarda yapamayız dediler ozaman sigortamın iptal edilmesini ve ücretin geri ödenmesini rica ettim.Sonra azcık dişli çıkınca telefonumu yaptıraaklarını söylediler.Telefonu 25.03.2008 Tarihi itibari ile elden fatura alarak onlara teslim ettim.(30 İş günü içinde teslim edlilecek.)Her aradığımda telefo numun Perşembe geleceğini söylediler.En son perşembe günü aradım ve bana dedikleri bu telefonun ydek paröçası olmadığı için suan yaptıramayız daha 30 gün beklemeniz gerekiyor.Telefonumu teslim ettiğim fatura ile Tüketici Haklarına gidersem Telefonumun yenisinimi alırım yoksa ekranı kırık haldemi?Eğer telefonumun ekranı kırık geldiği taktirde bunun masrafını kim karşılar?Ve bu Firmayı Tüketici haklarına vermek için gerekli belgeler nelerdir acaba?