alınca bişey olmuyo takmayın kafanıza ehliyet var araba var benzinde var :D arada balkondan çıkıyom nabıyon la diyom ? düt düt yapıyo süresim yok :D
Printable View
alınca bişey olmuyo takmayın kafanıza ehliyet var araba var benzinde var :D arada balkondan çıkıyom nabıyon la diyom ? düt düt yapıyo süresim yok :D
geçmiş sınavların son 2 yılına çalışarak geçtim direksiyonda da tek elle kullanmamaya özen gösterin 5 puanımı kırdılar :D bide direksiyon sınavında müfetişler heycan varmı dediklerinde yok diyin var derseniz puan kırıyolarımış ne kadar doğrudur bilemicem ama böyle bi sölenti var :D
ilkinden geçemedik 2.den 100 almışım ilk yardım :D
bende ilk kaldırırken istop ettirmiştim ona rağmen 100 verdiler :D
En yakın tarih ehliyet konusu bu olduğu için yeni konu açmak istemedim.Yarınki sınava giren arkadaşlara,abilere şimdiden başarılar dilerim :)
ekim 19 dan sonra en yakın hangi sınava ne zaman girebilirim acaba
Bir sorum olucak 6 ay önce ehliyet kursundan sertifikamı aldım ama ehliyetimi bastırmadım bir kız arkadaşım bu dönemden sonra stajer ehliyetin geliceğini söyledi ilkten aldırış etmedim ama gayet emin konuştu eğer stajer ehliyet çıkarsa beni etkilermi bu durum şuhan sadece vergi yatırıp emniyeten ehliyetimi almama bakıyo işim :)
Bende etkilemez diye biliyorum ama hiç bir yerde kesin bilgiye ulaşamadım en son çare kursu arıcam sanırım :)