hata vermemesi lazım yükledikten sonra microsoft sayfasına yönlendiriyor orda bir dosya daha indiriyorsun ve yüklüyorsun oyuna tıkladığında play sekmeni çıkıyor ve oyuna girş yapıyorsun
Printable View
hata vermemesi lazım yükledikten sonra microsoft sayfasına yönlendiriyor orda bir dosya daha indiriyorsun ve yüklüyorsun oyuna tıkladığında play sekmeni çıkıyor ve oyuna girş yapıyorsun
Oyun degil eziyet vallahi :D
evet biraz öyle birde pc sistemi biraz sağlam olması gerekir ve son güncellemelerin yapılması yoksa performans yönünden baya kasıyor
abi vallahi doğru diyosun ya sırf oyunlar için pc parçalarını değiştirdim şu an en kral oyunu bile oynayabilecek düzeydeyim oyun yüklemek için nelerne uğraşıyoruz eskiden tak cd yi yükle oynaydı :D
şans yok bende cs oynarım net kesilir
dosya transferi yaparım msn kopar
s..çarım bilgisayarına bide pc bölümü okuyorum :hahaha::hahaha:
rar şifresi istiyo oda :)
googleden baktım donanımhaberde filan anlatıyo ama dediklerini yapınca yine hata veriyo..
şifre yazıyor irfree.com
hallettim arkadaşlar açtım oynuyorum eski serilerle hiç alakası yok çok gerçekçi bir oyun :)
xbox 360 ta neden yok türkiyeyemi gelmedi oyun ?
PCden yana sıkıntım yok...Arabalarda öyle bir süspansiyan varki dillere destan...Resmen arap drift yapıyorum
bugun arkadasımda oynadım ınanılmaz olmus bnm bılgısayar kaldırmaz walla :(
sırf gta4 ıcın bılgısayarı yenılemek lazım :D:D
sistem olarak ne istiyor tam belli mi :S
Minimum Sistem Gereksinimi:
# OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
# Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
# Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
# Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Önerilen Sistem Gereksinimi:
# OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
# Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
# Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
# 18 GB Free Hard Drive Space
# Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Valla bendeki sistem
Core 2 Duo 2.13 GHz işlemci
4 GB Ram
Nvidia 8800 GT Ekran kartı
HDD dolu zaten yer açarız ;D
Evde iniyor 2 gündür 13.8 gb mi oyunun boyutu sağlamda makina istiyor :)
bıcok sorunu oldugu ıcın gta 4un ole calısması normal hıgh end bı sıstemle low end bı sıstemdekı sorunlar aynı patchını yuklemelısın butun drıverların update etmelısın netframework 3.5 ı kurmalısın service oack 3 xp ıcın wındows lıve guncellemelerı sonrada takılarak calısırsa cesıtlı tweakler var yararlandıgım yardımcı olurum
arkadaşlar oyunu dün yükledim oynadım hiç sorun yoktu bu gün oynadığımda belli bi zaman sonra adam sarhoş gibi oluyor hiç düz tutamıyosun araba süremiyosun filan..eve gidip oyunu kaydedip tekrar başlıyorum yine aynı ekran bir türlü düz durmuyo ve oyunu hiç oynayamıyorum..araba sürmek istediğimde araba kendiliğinden gazlıyo freni olmuyo durmuyo ve geri vitesi olmuyo...
yapımcılar korsana karşımı yapmış böyle bişeyi yoksa oyunda anlamadığım bişeymi var çözebilen varmı ?
bar'a falan mı gittin ferhat:D
Alıntı:
Barlar
Yine hem arkadaşlarınızla hem yalnız gidip içebileceğiniz mekanlar. Bir bardan çıktığınızda sarhoş oluyorsunuz. Sarhoş olmak Niko'nun dengesiz bir şekilde yürümesine sebep oluyor. Eğer araba ile bara gittiyseniz taksi çağırıp eve gitmenizi tavsiye ederim. Yok eğer sarhoş sarhoş araba kullanmak istiyorsanız bu da mümkün. Sarhoş araç kullanımında ekran sallanıyor ve aracı kontrol etmek çok zor oluyor. (Fakat Niko'yu sarhoş görmek komik, en azından bir deneyin derim. Hatta bir kızı bar
yaw ekran kartıyla adamın sarhoşluğunun ne alakası var:)
sen oyunu kaydettiğinde sarhoşsa yeniden başlattığında öyle devam eder,oynamadığın sürede acı kahve içip kendine mi gelicek:D
şimdi öğrendimki o sorun korsana karşı önlemmiş :)
adamlar sağlam oyun yaptılar hakları tabi korsan satmamak :hahaha:
Nerde yazıyor bende okuyim :)
gamepad kullanmıyorum klavye mouse..
razor1911 diye bi crack buldum onu kurdum düzeldi şimdilik yeni bi sürpriz çıkmaz inşallah :)