Önerilen sistem özellikleri aynı benimki, herşeyi aynı ama en düşük ekran seviyesinde bile takılarak çalışıyor.:beuj:
Printable View
bıcok sorunu oldugu ıcın gta 4un ole calısması normal hıgh end bı sıstemle low end bı sıstemdekı sorunlar aynı patchını yuklemelısın butun drıverların update etmelısın netframework 3.5 ı kurmalısın service oack 3 xp ıcın wındows lıve guncellemelerı sonrada takılarak calısırsa cesıtlı tweakler var yararlandıgım yardımcı olurum
arkadaşlar oyunu dün yükledim oynadım hiç sorun yoktu bu gün oynadığımda belli bi zaman sonra adam sarhoş gibi oluyor hiç düz tutamıyosun araba süremiyosun filan..eve gidip oyunu kaydedip tekrar başlıyorum yine aynı ekran bir türlü düz durmuyo ve oyunu hiç oynayamıyorum..araba sürmek istediğimde araba kendiliğinden gazlıyo freni olmuyo durmuyo ve geri vitesi olmuyo...
yapımcılar korsana karşımı yapmış böyle bişeyi yoksa oyunda anlamadığım bişeymi var çözebilen varmı ?
bar'a falan mı gittin ferhat:D
Alıntı:
Barlar
Yine hem arkadaşlarınızla hem yalnız gidip içebileceğiniz mekanlar. Bir bardan çıktığınızda sarhoş oluyorsunuz. Sarhoş olmak Niko'nun dengesiz bir şekilde yürümesine sebep oluyor. Eğer araba ile bara gittiyseniz taksi çağırıp eve gitmenizi tavsiye ederim. Yok eğer sarhoş sarhoş araba kullanmak istiyorsanız bu da mümkün. Sarhoş araç kullanımında ekran sallanıyor ve aracı kontrol etmek çok zor oluyor. (Fakat Niko'yu sarhoş görmek komik, en azından bir deneyin derim. Hatta bir kızı bar
yaw ekran kartıyla adamın sarhoşluğunun ne alakası var:)
sen oyunu kaydettiğinde sarhoşsa yeniden başlattığında öyle devam eder,oynamadığın sürede acı kahve içip kendine mi gelicek:D
şimdi öğrendimki o sorun korsana karşı önlemmiş :)
adamlar sağlam oyun yaptılar hakları tabi korsan satmamak :hahaha:
Nerde yazıyor bende okuyim :)
gamepad kullanmıyorum klavye mouse..
razor1911 diye bi crack buldum onu kurdum düzeldi şimdilik yeni bi sürpriz çıkmaz inşallah :)