vadesiz hesaptan kesilen aidatlar hakiinda bilgisi olan varmi ? 3 ayda bir 50tl kesiyorlar :(
Printable View
vadesiz hesaptan kesilen aidatlar hakiinda bilgisi olan varmi ? 3 ayda bir 50tl kesiyorlar :(
peki buraya sadece son kesilen aidat icinmi yaziyoruz yoksa daha oncedende haberleri ciktigi gibi geri donuk olanlarida isteyebiliyormuyuz?
ben de başvuru yaptım.. bakalım sonuç ne olacak.
Yapikredi Bankası'da hesabım var 50 TL de benden çekmişler :mad:
Arıyorum yasal bir durum demezmi dahada delirdim şu formu en iyisi bende doldurayım saol paylaşım İcin
başvuuyu yaptm ama bunların cidden geri alınabilmesi için tüketici haklarınamı basvurmam gerekir
sonuç alanlar buradan paylaşırsa iyi olur
dün bi danışmanlık şirketi aradı, 129 TL'ye ilgileniyoruz diye.. %100 alınabiliyor mu acaba
Geçen aylarda bir bankacı açıklama yapmıştı boşuna uğraşıyosunuz ilk kartı alırken imzaladığınız kagıtlarda sartı kabul ettıgınıze dair ibareler varmış ama bu ibareyi yeni koymaya başlamıslar galıba cok eski kullanıcalar hakkınca ne olur onu bilmem
bir şey sormak istiyorum kart aidatı almayan bir banka varmı.. illa bir banka bu açığı görmüşdür neticede bu mevzuda şikayetçi bir ton insan var banka dese bizim kartlarımızda yıllık kart ödemesi almıyoruz millet hücum eder o bankaya büyük rant var bu işde birisi bu açığı görmüşdür yada bir kaç banka diye düşünüyorum sanırım finans almıyormuş
geçen sene bankanın merkezine dilekçe yazdık çekilen ücreti geri verdiler bu sene yine çekilmiş yine dilekçe yazıcaz :)
evet, aynen öyle. istedim vermediler. sırf inadımdan para kartımın ekstre dökümlerini şubeye gidip binbir türlü işlerine rağmen bağır çağır aldım. kendi ve babamın kartları için (g. bankası ve diğerleri de) thh'ye başvurmadan önce bankalara dilekçeler gönderdim, thh'ye başvurdum ancak sadece g. bankasından sonuç alamadım. babamın kartlarına (iş, ak ve bişey daha vardı) iadeler yapıldı. bu garanti çok iş çıkartıyor. cevaba bile tenezzül etmediler.
garanti hesabımı geçtiğimiz aylarda son hesap işletim ücretinden sonra iptal ettim. bugün de bimer'e başvurumu yaptım. umarım sonuç çıkar. daha garantiyle hayatta işim olmaz.
bugun kestıler 50 nıye kestıler anlamadım ırzana gectıklerım bı yol gosterınde butun bankalardan sebebsızce kesılen paraları gerı alalım
bı vadesız hesabım var ne zmn havale eft yapıcak olsam para yatırırım eft mı yaparım bı gun eft yaptım dekontu aldım ama karsı tarafa para ulasmadı 2 gunde anca anladık bankanın kesuıntı yaptıgını. derken en son ocak ayında aldıkları paradan sonra dedım harekete gecme vaktı. sıteden serhattanda bıraz bılgı aldıktan sonra ılk ıs dılekce yazmak ve bankaya gondermek oldu.bankadan gelen cevapta ıade olmayacagı yonundeydı. sonrakı surek kaymakamlıktakı hakem yheyetınde .bankadan gelen yazı ıle kendı evraklarımı da hakem heyetıne verdım 3 ay ıcınde acıklanır dendı beklıyoruz . orası olmadı bvaska bı yer daha varmı tuketıcı mahkemesımıydı neydı o tarz bı yer en son oraya basvurucam bı sekılde alıcam o parayı gerı .
Bende garanti bonus kullanıyorum hesap hareketlerinde kesinti göremiyorum, orada çıkar dimi kesseler veya nasıl anlarız kesildiğini ?