Bende hep istedim ama cesaret edemedim , peki yolda giderken düşse ne olur ? parçalanır gider heralde tehlike yaratırmı acaba?
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
adamlar rx8-mustang gibi araçlara silikonla yapıştırmışlar haftada bir elinle kontrol edersin düşerse şansına çok büyük tehlike yaratıcağını sanmıyorum havalar biraz düzelse komple girişicem araca malzemeler hazırjantlar boyanıcak ayna kapakları panjur boyanıcak kaliperler takılacak
![]()
biz vidaladık bircok araca öle 100 lira filanda değil 20 30 lira işçilik aldık. neresiymiş o öyle 100 lira işçilik alan![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
sıvı conta apayrı birşey silikon apayrı birşey o kırmızı olan silikon özellikli sıvı conta iş yapıştırmaya geldimi olay değişir
yanlış anlaşılmasın senelerin verdiği tecrübemle konuşuyorum
-WÜRTH POWER
veya
-BERNER POWER sıkıntı yaşamazsınız
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
100 tl iscilik nere alio yasok jantlarini silikonu sikcagin yere zimpara yap temizle bas silikonu yapistir gitsin. Benim eski arbamda arkadakinin bitanesi ucmustu hic haberim bile olmadi
hangi ara uctuysa. Kendi garajinda evinin onunde bile yaparsin bana sorarsan aklin orda olucagna boya kaliperleri en mantiklisi
![]()
bu unimog un kasasını biz yaptık ve hiç bir yerinde ne bir vida var veya başka bir şey sadece panel sacları würth power ile yapıştırıldı ve sağlamlığını düşünün artık
dediğim gibi benim işim teknik araç imalatı ve modifikasyon işim gereği bu tür kimyasalar ile haşır neşirim ve merak ettiğiniz bir şey olursa danışabilirsiniz
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Kaliperle birlikte montaja 120-130 lira istiyorlar... Aynen öyle yapacağım temizleyip basıcam silikonu... bu arada berner power ve würth power araştırıcam
aslında bende istiyorum sarı renk kaliper kapağı alayım takayım ama beni korkutan soğuma olayı. zaten rs lerin frenleri şişmeye müsait bide bu kaliper kapağı daha kötü yapmasın? kendini soğtamayıp?
boya malzemeleri satan yerlerden dyson PU sealant alıp yapıştırın ertesi gün kırmadan sökemezsiniz![]()
RACE WERKS
dayanır tabiki sorun olmaz
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)