abi geçmiş olsun :( bende paylaştım başka bi forumda umarım bulunur köpek kaybolması çok acı bişey bende yaşadım inşallah kısa zamanda bulunur
abi geçmiş olsun :( bende paylaştım başka bi forumda umarım bulunur köpek kaybolması çok acı bişey bende yaşadım inşallah kısa zamanda bulunur
inşallah bulunur ama bu kaçıncı kaybolması biraz daha temkinli olunsa sonuçta böyle görüntüde köpek sayilidir
Nazara geldi desenize insAllah bulunur
Nazara inanırmısınız bilmiyorum ama bencede Nazara geldi garibim.. çok tatlıydı maşallah.. İnş en kısa sürede bulursunuz
paylaştım, umarım bulunur :(
hacı sabahta dedim şimdi de diyorum elimden gelen birşey varsa ben, arabam ve banka kartım olarak hazırız ne geliyorsa yaparım
kardeşim closed bi grupta paylaştim 8bin küsür hayvan sever var.Birisindn birinden inş bişey cıkcak sıkma sen canını.
geçmiş olsun, umarım bulunur :( ankaradayım ama yine de paylaştım, istanbuldaki arkadaşlarım belki görmüştür diye.
Paylaştım arnavutköyde oturuyorum eşe dosta söylicem inş yardımcı olabiliriz.
hemen üye oldugum gruplarda paylaşıyorum
Mesut herhangi bir gelisme varmi ?
Teşekkür ederiz.
Özellikle o civarda oturanların paylaşması işimize çok çok yarar.
Henüz bir gelişme ne yazık ki yok.. :(
Merve
eğer ilan bastırcaksan kardeşim ben esnafım arnavutköyde buralarda ve tasolukta bi çok dükkana ilanını astırabilirim.
merve mesut faceten cvp geldi bi gruptan bana
sadece o bolgedeki belediye degil tum istanbul cevresini arayin dediler*barinak*bilgilendirin vs dediler.
Şimdi biri aradı.
ARNAVUTKÖY HACIMAŞLI YOLunda 2 eli yüzü düzgün çocuğun elinde tasmayla görmüşler.
Salı günü (12 Şubat) saat 14:00 da.
allah allah bu kopeğin ne çekisi varmış ya :S
inşallah sağ salim bulunur hemen.
Insallah bulunur.kucukkende kaybolmuştu heralde ayaz
inşallah bulunur valla ya...