bir arkadasımdan 130,tl 2adet aldık çok sükür
Printable View
bir arkadasımdan 130,tl 2adet aldık çok sükür
bu arada ,az önce nette okudum
Detay Haber | YOK ARTIK!
Schalke maçının biletinin şimdiden karaborsaya düştüğü ve 1000-1500 tl arasında rakamlara satıldığı ileri sürüldü. Bu durumu bilen güvenlik güçleri çarşamba günü Telekom Arena civarında sivil memurlar ile karaborsa bilet satanları takibe alacağı bildirildi.
Ben de 2 Bilet arıyorum. En son 400 tl verebilirim.
1000-1500 tl gibi rakamlar maalesef ki çok uçuk reel olmayan rakamlar...o paralara vip koltuk alırsın ancak... söylenilen rakamlar galatasaray bu maçı kazanırsa akabinde de barcelona gibi bir rakip gelirse istenir ancak :)
Alper benim arkadaşta var pegasus satacak bugun istersen konuşurum senin için ama bir tane var uyarsa pm at
karaborsacılık nasıl önlenir bilet üstüne isim yazılır stad girişine gelnir turnikedeki şahıs bilet kimlik bilet ahmet şahıs mehmet mi sana göre özel loca var merkez kıraathanesi oradan izle derse karaborsa bir nebze engel olunur
dogu üst iki adet kendi kombinem var fiyat vermiyorum bni cezbedecek bir rakkam yazan olursa tek mac için verebilirim iyi günler
bunu yapmakta çok zor çünkü bir çok firmada kombine alıyor ve motivasyon açısından personeline farklı maçlarda veriyor...mesela abdülrahim albayrak ta 20 ye yakın parası ile almış olduğu kombine var bilet isteyen tanıdıklarına dağıtıyor. isim yazılı olsa bunu nasıl verebilecek?
300 tl aldık bıletı 5 kısı gıdıyoruz
4 pegasus var. İsteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.
2 tane pegasus var 700'den veriyorum
arkadaşlar elimde 4 adet doğu tribünü bilet var yan yana hepsi tanesi 180 tl den biletleri verebilirim. ilgilenen arkadaşlar bana pm den ulaşabilirler...
edit...arkadaşlar biletlerin 3 tanesi satıldı 1 adet bilet kaldı...biletler bitti maalesef...
hala 2 tane fiyatı şişmemiş bilet bulamadık
bilet isteyen varsa 2 adet pegasus üst trübünden var ısteyen varsa ırtıbata geçsın
0553 265 1905
2 tane bilet/kombine ariyorum. Olan varsa ve fiyatta ucmayacaksa lutfen 05326110766 ya mesaj atabilir mi?
4 tane doğu türübin var arkadaslar istiyen varsa pm yoluyla ulasabilirsiniz