Airqoros project 2023
elinize sağlık
Printable View
çinliler daha seri üretmeden burada modifiyesini yaptık. Aslında bizde de gelişmiş bişeyler var ama farklı yönden. :D
qoros bu çocuğu tatmin eder :icon_tup:
:D:D
valla c segmentte rakipleri arasında kalite, güvenlik açılarından geri kalmayıp bi 8-10bin lira ucuz olursa satar gibime geliyor... 1.6 156hplik turbo motor ve otomatik şanzıman ile iş görür gibi...
bu arada motor ve şanzıman hakkında bilgisi olan var mı ? motor kendi üretimleri mi yoksa ortaklık var mı ?
euro n cap ten 5 yıldız almış araç, 5 yıldız alan ilk çinli :D
konunun ilk sayfalarına bakarken aklıma geldi daha bugun gördüm autoshow da rekor puan falan diyordu qoros testlerine bakıp da konusmak lazım sanki :)
oha ya :) aldığı hasara bakılırsa çok çok sağlam. içeride de durum iyi ki 5 yıldızı yapıştırmışlar. şua ıhss di galba arabanın çeyreğini vuruyolardı. orda da bi görelim bakalım nasılmış :)
Gerçeği o kadar can alıcı durmuyor :D
Otomobilin Avrupa satış fiyatının 12.000 Euro olacağı açıklandı. Ancak Türkiye’de bu fiyata satılması imkansız gibi görünüyor. Zira ülkemizde otomobil satışında uygulanan ÖTV ve diğer vergiler ithal edilen otomobillerin giriş fiyatlarından çok daha yüksek fiyatlara satılmasına neden oluyor. ÖTV ve diğer vergiler göz önünde bulundurulduğunda Qoros 3 Sedan’ın ülkemizde 45.000 TL civarı bir fiyattan satışa sunulmasını bekliyoruz.
Kaynak: Qoros 3 Sedan Fiyatı ve Teknik Özellikleri | Otomobil Dünyası
Bu yazı yukarıdaki linkten alınmıştır.
İsrailli bir firma+Çin Chery ortaklığı başarılı olma ihtimali yüksek .hatta Hyundai nin Toyota'ya kafantuttuğu gibi bir gün bunlar Hyundai yi bile geçebilir.
çinlilere diyelimde hazır ellerinde imkan varken air li yapsınlar bunları.Bide dizel yada fabrikasyon lpg , Tr de yok satar.
Çinde kalitesizde var kaliteli üründe var Adamlar imkan nüfüs vs ile bir cok olayi hal etmekte fakat ülkemizde o dalga gecilen cin arabasi denilen Aracin 4 te 1 i yapilamadi şuanlık dalga gecenlere soruyorum ülkemizin şuan seri üretim bir arabasi var mi ?
hyundai group içinde hyundai cars cop. yani hyundai nin araba birimi hyundainin hacimsel yatırım olarak en ufak para ölçekli birimidir..
Hyundai demir çelik,gemi yapımı,bina inşaat yapımı hatta şu anda bizdeki 3.köprünün yapımını bile üstlenmiş tabletten telefona tv ye kadar çok büyük bir üretim yelpazesi olan bir şirket.. ve bu şirketler içinde parasal hacim olarak en ufak hacimsel dilim hyundai cars yani bizim bildiğimiz hyundai araba markası.. :)
bunu yazmamın nedeni hyundai şirketler grubunun maddi ekonomiksel gücünü anlayabilmeniz için..
Volvo ile güvenlik konusunda anlaşmaları varmış sanırım. Euroncap testine de girmiş diye biryerde okumuştum. Bulabilirsem ekleyeyim linkini. İyi bir puan almıştı.
[IMG]http://www.autowp.ru/pictures/q/qoros/3/qoros_3_sedan_10.jpg[/IMG
[IMG]http://www.autowp.ru/pictures/q/qoros/3/qoros_3_sedan_9.jpg[/IMG
[IMG]http://www.autowp.ru/pictures/q/qoros/3/qoros_3_sedan_13.jpg[/IMG
beğendim :D
vag grubunu anımsatıyor :) fena gelmedi gözüme direk alıştım :)
arabayı bilmem de bu aracı kullananlar hata vs yapınca yiyecekleri küfür "Qoros-pu ç." olabilir :) Araç güzelmiş ama inceliyim hemensss
dünyada ilk defa bu otomobil ile çinli bir firma euro ncap çarpışma testlerinden 5 yıldız aldı,%88 ortalama güvenlik puanıyla çoğu avrupa araçtan yüksek puan almış.çin malı araçlar hep telmaşaydı bu sefer sağlam araç yapmayı başarıp avrupalılara rakip olmaya başlıyorlar.bmw'den alınma motorlarda var hatta ds3 te kullanılan 1.6t 156hp makine var.çift kavramalı şanzıman var,elektronik ve multimedya sistemini geliştirmede microsoft ile çalışıyorlar vs bi dünya teknolojiyi kullanarak avrupa standartlarında çin malı denemeyecek kadar iyi bir iş başarmışlar helal olsun adamlara...