Poliste hic karismadi ...lar onden polis arkadan yuruyordu. Devlet destekledigi icin karismadilar. Eger bu eylemi ogrenciler veya baska vatandaslar yapsaydi. Eminim ki bir cogu goz altina alinir ve joblanirdi. Iste boyle bi ulke de yasiyoruz.
Printable View
Poliste hic karismadi ...lar onden polis arkadan yuruyordu. Devlet destekledigi icin karismadilar. Eger bu eylemi ogrenciler veya baska vatandaslar yapsaydi. Eminim ki bir cogu goz altina alinir ve joblanirdi. Iste boyle bi ulke de yasiyoruz.
minibüs durağının baskonuş hattından muhabbet ederken duydum ben de o dakikada dayımla beraber başka bi şoförle konuşurken oldu olay. Bunların hepsi o çocuğu , bunlara vereceksin biber gazını tazyikli suyu en azından bi süre engeller.
Alen beyan ortada teroristler hala daglarda ariyoruz sehire inmis iste ..... Cocuklari alayini toplayim meydanda diri diri yakacaksin
bugun olay olacagını smıtcı bıle bılıyordu ama tek guvenlık onlemı yoktu malesef bişeyler gözgöre göre geliyor ama bişey yapılmlyor. cam fılmıme yogunlaştıkları kadar bu işe yoğunlaşmıyorlar.
bu Allahsız kitapsızları hepsini o yanmış otobüse koyup birdaha yakacaksın anlasınlar ne demekmiş
Şu cuma akşamı alayının Allah belasını versin adi yaratıklar.
bizim evin 500 metre aşası arkadaş nasıl bir semt orası bn anlamış değilim senelerdir hiç bir bayramda okmeydanından kulaksıza kadar 1 tane türk bayrağı görmedim
polisin bile umurunda değil nasıl bi ülke olduk
adamlar yollu tayyip babadan......istediklerini yaparlar.. başka yorum yapmak anlamsiz........
bikerede bana denk gelmedi şunlar...
Sayın Banu AVAR çok güzel özetlemiş olayı,küfürle olmuyor beyler istediğiniz kadar yırtının bağırın çağırın :(
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Amerikalı ölen kadını daha çok haber olmuştu halk kimin ...inde .
yanına kodumun yandaş medyası ve bu oyunun hainleri ...
bu senede bu mu çıktı bu nedır ya otobuslere saldırdı herkes biri döver biri bıçaklar biri molotof atar.
Molotof atan ile diğer bireyleri ayrı tutalım kardeşim.
Bireylerin arkasında kimse yok anlık yaşadıkları depresif olaylar.
molotof çok farklı,şişede içindeki benzinde tutuşturulan bez parçasında büyük ülkeler ve siyasetçiler hainler kansızlar soysuzlar köpekler var ...
Polisler neden olay yerinden kaçıyorlar videoda izledinizmi ?
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...49188932_n.jpg
şerefsiz namussuz değiller. ses çıkarmayın lütfen :(